Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΚΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΚΥΠΡΟΥ 2009 - 2010 ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ.-H αφίσσα αυτή  είναι  δημιούργημα του    Γραφείου Φυσικής    Αγωγής Ιωαννίνων .

.-Όταν ιδρύθηκε  ο  Σύλλογος  Φ..Ε.Α  Ιωαννίνων το 2006  φάνταζε ως όνειρο η πραγματοποίηση ενός Πανελληνίου   Σχολικού Πρωταθλήματος , όμως η πορεία  του συλλόγου μας ,το  μεράκι όλων που  συμμετέχουν   ενεργά  με τον τρόπο τους  έδωσε την ώθηση  και βοήθησε να δουν  όλοι την προσπάθεια  μας και να την  εκτιμήσουν .
.-Έτσι λοιπόν το Γραφείο Φυσικής Αγωγής  Ν. Ιωαννίνων  και ειδικότερα ο προιστάμενος  του γραφείου κος ΚΑΜΠΕΡΗΣ Κώστας βλέποντας το έργο που γίνεται αποφάσισε  να ζητήσει να γίνουν  στα Ιωάννινα οι ανωτέρω αγώνες  με μεγάλη επιτυχία . Συμμετείχαν 250 αθλητές  ξεχωριστά  με τους συνοδούς τους .Ένας μεγάλος αριθμός λοιπόν επισκεπτών  ήρθε στην πόλης μας μ’ όλα τα θετικά επακό-λουθα . Ο κύριος  ΚΑΜΠΕΡΗΣ  είναι ο άνθρωπος που συνέβαλε  τα μέγιστα  στην διάδοση του αθλήματος μας στην πόλη των Ιωαννίνων  και τον ευχαριστούμε  πολύ.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου