Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΝ 17/4/2011


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ  ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΝ 17/4/2011
Κυριακή των Βα-ί-ων  17 /4 /2011 ο σύλλογος Καρδίτσας επισκέφθηκε την πόλη μας και τον σύλλογο μας . Με δέκα επτά (17) αθλητές ήρθε η ομάδα της Καρδίτσας .Η συνολική αποστολή τριάντα πέντε  (35) άτομα .Συνδιάστηκαν  υπέροχα  οι αγώνες, η όμορφη περιήγηση στην πόλη  των Ιωαννίνων, αλλά και η βόλτα  δίπλα στην φουρτουνιασμένη λίμνη  λόγω του δυνατού αέρα  που επικρατούσε την ημέρα της επίσκεψης .
Με την αποστολή  μαζί  ο Πρόεδρος  της Καρδίτσας κ. Σελούντος  Κώστας , το μέλος του Δ.Σ  κ. Καπατσίνας Κώστας  και ο προπονητής  της ομάδας κ. Τσίτρας Ιωάννης,είχαν την ευκαιρία να τα πουν  με τον Πρόεδρο μας κ. Βραζιτούλη Νίκο ,το ταμία  κ. Θωμά Απόστολο και τους προπονητές  κ. Φιλίππου Γρηγόριο και κ. Καπετανίδη Θεολόγο.
Στις 14.00 στην αίθουσα του συλλόγου μας  οι 17 αθλητές της Καρδίτσας συναντήθηκαν με τους 17 αθλητές των Ιωαννίνων στις κατηγορίες Ανδρών Εφήβων, Παίδων και Παμπαίδων . Για τρεις (3) ώρες  περίπου μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα  διεξήχθησαν οι αγώνες . Άπαντες  ευχαριστημένοι και χαρούμενοι  από το ωραίο κλίμα που επικράτησε Μικροί ,μεγάλοι το  απόλαυσαν . Πριν την αναχώρηση δόθηκε η υπόσχεση από τον  σύλλογο των Ιωαννίνων  στους υπεύθυνους  του συλλόγου της Καρδίτσας για ανταπόδοση της επίσκεψης  -που μας χαροποίησε ιδιαίτερα - μετά τις εξετάσεις των μαθητών ,ώστε  να δοθεί συνέχεια  στο υπέροχο αυτό κλίμα που δημιουργεί ο αθλητισμός και φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου