Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΕΣ -7Η ΚΑΙ 8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


.-  Σάββατο 29/1 η Ανδρική ομάδα  της Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων μετέβη στην χιονισμένη και πανέμορφη Φλώρινα κι’ αντιμετώπισε  την τοπική ομάδα ‘’Σάρισες ‘’  για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος  Β’ εθνικής  (Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου) .
Στο καινούργιο κλειστό γυμναστήριο  του  2ου γυμνασίου Φλώρινας  διεξήχθη ο αγώνας  με νικήτρια ομάδα  την ΦΕΑ Ιωαννίνων  με σκορ 4-0. Οι αθλητές που έπαιξαν με την ομάδα μας είναι οι ΖΩΝΙΟΣ Πάρις  , ΒΑΛΤΑΣ  Σπύρος  και ΦΙΛΙΠΠΟΥ Γρηγόριος οι οποίοι και πέτυχαν τις  ανωτέρω νίκες .
.- Για την φιλοξενία  των υπευθύνων της Φλώρινας πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία  καθόσον ο Πρόεδρος Κος  ΛΥΓΟΥΡΑΣ και οι συνεργάτες του ήταν άψογοι και πολύ φιλόξενοι  και Ευχαριστούμε πολύ . Επίσης ο αθλητικός χώρος  όπου διεξήχθη ο αγώνας  εξαιρετικός  ,καθαρός ,αγωνιστική αίθουσα που προάγει το άθλημα . Συγχαρητήρια  θα πρέπει να δώσουμε για την οργανωτική δομή , τέτοια σωματεία στολίζουν  τους αθλητικούς χώρους  και  ευχόμαστε καλή συνέχεια .
.-  Κυριακή 30/1 συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στην πόλη μας για τους  Άνδρες και .Συγκεκριμένα στην αίθουσα γυμναστικής του ιδιωτικού Δημοτικού των ‘’ Δωδωναίων ’’ και ώρα 12.00  με την παρουσία  σαράντα (40) περίπου φίλων του πιγκ-πογκ η Ανδρική ομάδα  της Φ.Ε.Α Ιωαννίνων  κέρδισε (στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής)  την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα ομάδα της Ο.Ε.Α.Έδεσσας   με 4-1 .Εκπληκτική απόδοση και από τους τέσσερεις (4) αθλητές που χρησιμοποιήθηκαν, δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης  για το ποια ομάδα είναι η καλύτερη προσφέροντας  ταυτόχρονα όμορφο θέαμα  και εισπράτοντας πολύ χειροκρότημα .  Αγωνίστηκαν  ΖΩΝΙΟΣ Πάρις (2 νίκες), ΦΙΛΙΠΠΟΥ Γρηγόριος (1 νίκη) , ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ Φερδινάνδος (1 ήττα)  και στο διπλό οι ΖΩΝΙΟΣ Πάρις ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ Αριστείδης (1 νίκη) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου