Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Χάλκινο Μετάλιο ο Πάρις Ζώνιος


ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ 3Η ΘΕΣΗ ΖΩΝΙΟΣ Πάρις  και ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Κων/νος στο διπλό αγώνισμα στο διεθνές τουρνουά της Σερβίας την  23/25-9-2011.- Επίσης  ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  και 1η θέση  από τον ΑΓΓΕΛΑΚΗ Κων/νο στο απλό αγώνισμα ,στην 8-άδα του απλού και ο ΖΩΝΙΟΣ Πάρις .

.- Επάξια εκπροσώπησαν την χώρα μας στο διεθνές τουρνουά της πόλης Βριάνκα Μπάνια  της Σερβίας οι ανωτέρω αθλητές  και συμπαίκτες στον σύλλογο της Αθήνας ( Α.Σ.Πρόοδος) για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (αφού δόθηκε για ένα  χρόνο με υποσχετική ο Γιαννιώτης αθλητής και θα μετακινείται μόνο για τους αγώνες ) ,ενώ θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα των Ιωαννίνων  στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας στο οποίο προπονητής είναι ο Γρηγόρης Φιλίππου εδώ και ένα χρόνο .
Εκπληκτική  εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι δύο αθλητές κάτω από τις οδηγίες του προπονητή του Α.Σ Πρόοδος Λουδοβίκου Σκέβρη,  σε ένα τουρνουά ποιοτικό καθόσον από τις επτά (7)  Ευρωπα-ι-κές χώρες  που συμμετείχαν , παρούσα ήταν η Γαλλία ,που είναι η 1η δύναμη στο πιγκ-πογκ στην Ευρώπη στις μικρές ηλικίες και η Σλοβακία ,Αυστρία  επίσης από τις πολύ καλές ομάδες ,χωρίς βέβαια και οι υπόλοιπες χώρες που συμμετείχαν να υστερούν .
Οι συμμετοχές στο απλό αγώνισμα έφθασαν τις σαράντα(40)  και όλοι οι  αθλητές που συμμετείχαν βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του ranking list της χώρας τους.Επίσης  σχηματίστηκαν και  δέκα έξι (16) διπλά .
Ο Γιαννιώτης αθλητής  στο απλό αγώνισμα αρχικά συμμετείχε σ΄όμιλο των τεσσάρων και έδωσε τους εξής αγώνες .
1ος Ζώνιος -   Τόνι Μπάτιτς  (Βοσνία )   =  3-2
2ος Ζώνιος -   Άνταμ Μπράτ (Σλοβακία) =  3-1
3ος Ζώνιος -   Γιόβαν Πρλια  (Σερβία)    =  2-3    ( αν και νικούσε με 2-0 έχασε τον αγώνα ) και  τελικά προχώρησε στη επόμενη φάση ως 2ος με δύο νίκες .
Στο 1ο αγώνα  νοκ –άουτ  κέρδισε με 3-1  τον Σέρβο  Άλεξ  Αντάμοβιτς και μπήκε στην 8-άδα .
Στον 2ο αγώνα νοκ-άουτ έχασε με 3-1  από τον Γάλλο Νόλαν Γκιβόν  και αποκλείστηκε από την 4-άδα και το μετάλλιο.
Στον τελικό βρέθηκαν Αγγελάκης  και ο Γάλλος  Νόλαν Γκιβόν  με νικητή τον Έλληνα αθλητή που πήρε και το χρυσό μετάλλιο. Σημαντική επιτυχία.
Στο διπλό αγώνισμα δόθηκαν οι εξής αγώνες .
1ος Αγγελάκης/Ζώνιος-  Όζκαν/Κλάους (Αυστρία)     =    3-1
2ος Αγγελάκης/Ζώνιος -  Γιοβάνοβιτς/Γιόβιτς ( Σερβία) =  3-2
3ος Αγγελάκης/Ζώνιος -  Γκιβόν/Ριγκό (Γαλλία)     =    0-3  (σ΄αυτόν το αγώνα χάθηκε  η πρόκριση για τον τελικό  και οι  αθλητές μας  έμειναν στην 3η θέση και στο χάλκινο μετάλλιο) .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου