Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

1ο τουρνουά Γυμνασίων


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ  Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Παρασκευή 16/12/2011  ώρα 14.30 στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου γυμνασίου  με πρωτοβουλία  του Διευθυντή του 10ου γυμνασίου  του  κ. ΚΑΜΠΕΡΗ Κώστα , υπό την αιγίδα της Β/θμιας εκπαίδευσης  Ιωαννίνων  και την συνδρομή του  συλλόγου  μας  διεξήχθη  με επιτυχία  το 1ο τουρνουά Γυμνασίων .
Οι συμμετοχές στα αγόρια έφτασαν  τις 39 και στα κορίτσια τις 7. Στα αγόρια αρχικά  συγκροτήθηκαν  7 όμιλοι των 5 μαθητών , ένας όμιλος των 4 μαθητών ,  προκρίνονταν  οι 2 από κάθε όμιλο . Στην συνέχεια οι αγώνες έγιναν νοκ-άουτ .Την 1η θέση,  κατέλαβε ο ΑΚΡΙΒΗΣ Γεώργιος , (από το Γυμνάσιο Σταυρακίου) την 2η θέση  ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης (από το 11ο Γυμνάσιο)  και την  3η θέση ο ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ Αριστείδης (από το Πειραματικό Γυμνάσιο)



Στα κορίτσια  συγκροτήθηκαν 2 όμιλοι, ένας των 4 μαθητριών και ένας των  3 μαθητριών , προκρίνονταν  οι 2 από κάθε όμιλο Στην συνέχεια οι αγώνες ήταν και εδώ νοκ –άουτ. Την 1η θέση κατέλαβε η ΝΟΥΣΗ Βασιλική (από το Πειραματικό Γυμνάσιο)  , την 2η θέση η ΣΗΤΑ Βασιλική (από το 8ο Γυμνάσιο)   και την 3η θέση η ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ Δέσποινα  (από το 10ο Γυμνάσιο)

΄Ηταν πραγματικά μια όμορφη αθλητική γιορτή λίγο πριν τα Χριστούγεννα . Έγιναν πολλοί αγώνες (μέχρι ώρα 18.30 είχε διάρκεια το τουρνουά) ) , όλοι οι μαθητές-τριες  ευχαριστήθηκαν την συμμετοχή τους και φάνηκε αυτό, καθόσον όλοι τους ζήτησαν να επαναληφθούν οι αγώνες κι άλλη φορά μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Διευθυντή του 10ου γυμνασίου  για το ενδιαφέρον του για όλα τα αθλήματα και την πρωτοβουλία του αυτή που έδωσε την δυνατότητα σ΄όσα παιδιά του γυμνασίου  ήθελαν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους και στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου