Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσό μετάλιο ο Ζώνιος Πάρις



ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ (1ΟΣ)  ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ‘’ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2012 ‘’ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ  ΖΩΝΙΟΣ ΠΑΡΙΣ  ΣΤΗ    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ .
Την Κυριακή  9/9/2012  στο κλειστό γήπεδο της Ελευσίνας –στο 1ο επίσημο τουρνουά της νέας αγωνιστικής χρονιάς της Ε.Φ.Ο.Επ.Α- στη κατηγορία Παίδων  με σαράντα (40) συμμετοχές, ιδιαίτερα από την Αθήνα ,αλλά και από  άλλες περιοχές της περιφέρειας ο Ζώνιος Πάρις έφτασε στη κατάκτηση της 1ης  θέσης και του χρυσού μεταλλίου .Απέδειξε
ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές της νέας χρονιάς . Ο Γιαννιώτης αθλητής με υποσχετική ενός έτους αγωνίζεται στον Α.Σ.Πρόοδο –Αθηνών. Η ομάδα του αγωνίζεται από φέτος στην Α2 κατηγορία στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α .
Στη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου έφτασε ως εξής: Πέρασε 1ος από τον όμιλο του, στη συνέχεια στους  νοκ-άουτ αγώνες κέρδισε τον Παμβουξόγλου με 3-2, αθλητή  του  Α.Σ.Βόχα –Κορίνθου και προχώρησε στους ‘’8 ‘’.Μετά κέρδισε τον Σταματούρο με 3-1, αθλητή του Ολυμπιακού και έφτασε στους ‘’4 ‘’Στα ημιτελικά αντιμετώπισε τον Σγουρόπουλο Γιάννη  αθλητή της Ελευσίνας , τον οποίο νίκησε με 3-0 . Στο τελικό πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-1 σε βάρος του αθλητή Σιάπκαρα από την Βόχα-Κορίνθου  και πήρε την πρωτιά στο σημαντικό αυτό αξιολογημένο τουρνουά, καθόσον το αγωνιστικό επίπεδο υπήρξε  πολύ υψηλό. Ο Γιαννιώτης αθλητής  όταν τέλειωσε ο τελικός χειροκροτήθηκε έντονα από τους θεατές του κλειστού  γυμναστηρίου Ελευσίνας .  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου