Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Σάββατο 23/2/13 ΦΕΑ Ιωαννίνων - Καστοριά 4-1



8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κερδίζοντας ( το Σάββατο 23/2/13) με 4-1 την Καστοριά εντός έδρας  η ΦΕΑ Ιωαννίνων πέρασε και την 8η αγωνιστική νικηφόρα . Η ομάδα των Ιωαννίνων 
μόλις δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος , συνεχίζει και προπορεύεται του περιφερειακού πρωταθλήματος Ανδρών  Β’ Εθνικής Δυτ.Μακεδονίας –Ηπείρου.
Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα και με το χαρακτηριστικό για την ομάδα της Καστοριάς  να αγωνίζονται τρία (3) αδέλφια .
ΦΕΑ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                   ‘’ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ‘’ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
1) Θωμά Αθανάσιος               -      Γκιουμουρτζίνας  Ι.                          =   3-2
2) Ακρίβης Γεώργιος              -      Γκιουμουρτζίνας Τ.                          =   3-2
3) ΤσαγκογιάννηςΔημήτριος  -      Γκιουμουρτζίνας Α.                         =   3-0
4) Ακρίβης/ Τσαγκογιάννης   -      Γκιουμουρτζίνας Ι/Γκιουμουρτζίνας Τ    =  2-3
5) Θωμά Αθανάσιος               -      Γκιουμουρτζίνας  Τ.                         =   3-0

Το Σαββατοκύριακο 9/10  Μαρτίου τελειώνει το περιφερειακό πρωτάθλημα και η 1η ομάδα του ομίλου θα πάρει το εισιτήριο για τα προμπαράζ της Βορ.Ελλάδος. Η ομάδα των Ιωαννίνων το Σάββατο 9/3  θα δώσει δύο σημαντικούς αγώνες εκτός έδρας.  Αρχικά το πρωί θα μεταβεί στην Βέροια αντιμετωπίζοντας την ομώνυμη ομάδα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Κοζάνη θα δώσει τον αγώνα με την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής .Με δύο νίκες η ομάδα των Ιωαννίνων βγαίνει πρωταθλήτρια του ομίλου ,σε κάθε άλλη  περίπτωση θα περιμένει και τα αποτελέσματα από τις άλλες ομάδες του ομίλου.

.- Η ομάδα των γυναικών είχε ρεπό το Σαββατοκύριακο ,επίσης το περιφερειακό πρωτάθλημα των γυναικών τελειώνει  στις 9/10 Μαρτίου με πιθανή κατάκτηση της 2ης θέσης από την ΦΕΑ Ιωαννίνων. Μαθηματικά η ομάδα της Έδεσσας έχει ήδη βγει  1η και πηγαίνει στα προμπαράζ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου