Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΣΙΝΔΟΣ 16/17-3-2013 , 7ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ



.- Μέσα σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό  οικογενειακό  κλίμα  κύλησε το Σαββατοκύριακο  16 και 17 Μαρτίου  για την αποστολή της ομάδας των Ιωαννίνων (αθλητές και γονείς) ,στο κλειστό γυμναστήριο της Σίνδου ,αφού η ΦΕΑ Ιωαννίνων συμμετείχε στο ανοικτό τουρνουά  με επτά (7) αθλητές . Με την επωνυμία ‘’ ανοικτό τουρνουά  Σίνδου Ιωάννης Κόκκινος  ‘’, προς τιμή του παλαιού αθλητή του Α.Σ. Σίνδου  και μέσα σε ένα  κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο διεξήχθη με επιτυχία το ανωτέρω τουρνουά .Η συνεχή παρουσία 500 θεατών και
άνω ,από γονείς ,αθλητές ,φίλους τους αλλά και κατοίκων της πόλης της Σίνδου, έδωσε ιδαίτερη ζεστασιά στους αθλητές και στους διοργανωτές. Αθλητές-τριες – που ξεπέρασαν  τους 200  - από όλα σχεδόν τα μέρη Ελλάδος βρέθηκαν στη Σίνδο   και έδωσαν σπουδαίους αγώνες στις κατηγορίες Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων και Παγκορασίδων, Κορασίδων,  Νεανίδων.
.- Υψηλού επιπέδου η διοργάνωση με απόλυτα ακριβή ωράρια  εκκίνησης των αγώνων για όλες τις κατηγορίες, πράγμα που έκανε  έκανε σπουδαία εντύπωση σε όλους με θετικό αντίκτυπο  ιδιαίτερα στους αθλητές, που γνώριζαν τι ώρα θα αγωνισθούν και σε ποιο τραπέζι.
.- Όσον αφορά την ομάδα των Ιωαννίνων στο αγωνιστικό κομμάτι και οι επτά (7) αθλητές πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις .Αναλυτικά και αλφαβητικά  για κάθε αθλητή η αγωνιστική του παρουσία έχει ως εξής :
Κατηγορία Παίδων : Σύνολο συμμετοχών 70.
1) Ακρίβης Γεώργιος : Το Σάββατο  ως 1ος από τον όμιλο του προκρίνεται στους 32. Την επόμενη ημέρα  κερδίζει  τον αθλητή της Καλαμαριάς Μπλιάτικα με 3-1 και    προχωρά στους 16 .Εκεί αντιμετωπίζει τον Γενέραλη αθλητή του Α.Σ.Φοίνικες Αγ. Σοφίας Πειραιά όπου χάνει την πρόκριση για τους οκτώ με το οριακό σκορ 3-2 .Στη συνέχεια μετά τους αγώνες κατάταξης καταλαμβάνει την  15η θέση.  
2) Άνθης Γεώργιος : Αρχικά  στον όμιλο του βγαίνει 2ος .Για να προχωρήσει στους 32 ,καλείται να αντιμετωπίσει σε νοκ-άουτ αγώνα τον αθλητή Κυριακίδη του Α.Σ.Ναύαρχος Βότσης – Θεσ/νίκης από τον οποίο όμως , ηττήθηκε με 3-2 ,αν και κέρδιζε με 2-0 και μένει εκτός . Συνεχίζοντας την ίδια ημέρα ύστερα από αγώνες κατάταξης καταλαμβάνει την 37η θέση.
3) Τσαγκογιάννης Δημήτριος : Ως 2ος περνάει  στον όμιλο του και για να συνεχίσει στους 32 κερδίζει σε νόκ –άουτ αγώνα με 3-1 τον αθλητή Λιάτο Ευθύμιο από τον Α.Σ.Εθνικός Αλεξ/πολης .Την επόμενη ημέρα ,την Κυριακή το πρωί στον αγώνα για την πρόκριση στους 16 ηττήθηκε με 3-1 από τον αθλητή Παραδέλλη  του Α.Σ.Καβάλας .Οι αγώνες διαβάθμισης τον κατέταξαν  στην 27η θέση.  
 Κατηγορία Παμπαίδων : Σύνολο συμμετοχών  56.
1)Ακρίβης Πέτρος :Στον όμιλο του με 2 ήττες  βγαίνει 3ος και αποκλείεται από τους 32 . Οι αγώνες κατάταξης τον φέρνουν στην 33η θέση.
2) Άνθης Ελευθέριος : Σε όμιλο των 4 ,κατετάγη 3ος και αποκλείσθηκε από τους 32. Οι αγώνες κατάταξης τον έφεραν στην 47η θέση .Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν η 1η εμφάνιση του αθλητή σε αγώνες και η αγωνιστικότητα που επέδειξε ήταν σπουδαία.
3) Λισγάρας Άγγελος- Λουκιανός: Αρχικά ως 2ος στον όμιλο του προκρίνεται και για τους 32 περνάει  κερδίζοντας σε νοκ- άουτ αγώνα με 3-2 αθλητή του Ο.Ε.Α.Βέροιας . Παίζοντας  την  πρόκριση  για τους 16 ηττήθηκε από τον αθλητή Πάικο του Α.Σ.Κοζάνης . Η συνέχεια των αγώνων τον οδήγησε στην  29η θέση .
 4) Λισγάρας Γεώργιος : Ως 1ος από τον όμιλο του  περνάει στους 32 .Την επόμενη ημέρα ,την Κυριακή ηττήθηκε από τον αθλητή Αδριανό Παναγιώτη του Α.Σ Αναγέννηση-Πατρών  με 3-1 και έχασε την πρόκριση για τους 16 .Στη συνέχεια σημειώνοντας  μόνο νίκες στους αγώνες κατάταξης κατέλαβε  την 17η θέση .





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου