Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Σάββατο 8 /6/2013 Διεξήχθη το 8ο Τουρνουά Ανεξαρτήτων .

   
Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, με την παρουσία  δέκα εννέα (19) ανεξάρτητων αθλητών, από 18 ετών  και άνω, σε μια ενιαία ηλικιακή κατηγορία διεξήχθη στη αίθουσα του συλλόγου ΦΕΑ Ιωαννίνων, το 8ο εσωτερικό τουρνουά. Στη αρχή του καλοκαιριού είθισται να διεξάγεται το τουρνουά αυτό  και παίρνει την επωνυμία  καλοκαιρινό. Στο τουρνουά φέτος  είχαμε την ευχάριστη έκπληξη της συμμετοχής του Παγουρτζή Παναγιώτη ,ενός ανεξάρτητου αθλητή με πολλές πανελλήνιες επιτυχίες. Ο Παναγιώτης λόγω καταγωγής του από την Κόνιτσα-Ιωαννίνων και διαμονής του σ’ αυτή ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, βρήκε την ευκαιρία και δήλωσε παρών στο καλοκαιρινό εσωτερικό τουρνουά του συλλόγου μας και τελικά
αναδείχθηκε ο νικητής του 8ου τουρνουά. Επίσης όπως μας πληροφόρησε ο ίδιος δραστηριοποιείται στην κατεύθυνση ίδρυσης συλλόγου επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Κόνιτσα, και αν τελικά πραγματοποιηθεί θα είναι πολύ ευχάριστο  για την περιοχή μας.  
Αναλυτικά οι αγώνες εξελίχθηκαν ως εξής :
Αρχικά στη Α΄φάση συγκροτήθηκαν 3 όμιλοι των πέντε (5) αθλητών και ένας (1) των τεσσάρων (4) αθλητών. Με αυτό τον τρόπο όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν πολλούς αγώνες και το ευχαριστήθηκαν. Στη συνέχεια για την  Β΄φάση  οι δύο πρώτοι των τεσσάρων ομίλων προχώρησαν   σε χιαστί νοκ-άουτ αγώνες  ως εξής :
Μπέλλος Ιωάννης –Σιχλιμίρης Βασίλειος  =  1-3
Παγουρτζής Παναγιώτης – Σιατήρης Χρήστος = 3-1
Βαβάτσικος Κωνσταντίνος- Τόλιας Ανδρέας = 0-3
Αθνασιάδης Ηρακλής- Γιωτίτσας Σπύρος =  3-1   
Στα ημιτελικά  συναντήθηκαν οι ανωτέρω νικητές  .
Παγουρτζής Παναγιώτης – Σιχλιμίρης βασίλειος=  3-0
Αθανασιάδης Ηρακλής  -   Τόλιας Ανδρέας =  2-3   
Στον τελικό μεγάλος νικητής ο Παγουρτζής Παναγιώτης που νίκησε τονΤόλια Ανδρέα με 3-0 .Ο Παναγιώτης εύκολα μπορούμε  να πούμε κέρδισε τον Ανδρέα έχοντας στη ρακέτα του το αμυντικό λάστιχο που δημιουργεί προβλήματα στο αντίπαλο, αν δεν βρεί έγκαιρα ο αθλητής τον τρόπο αντιμετώπισης.  
Οι ηττημένοι των ημιτελικών  Σιχλιμίρης Βασίλειος και Αθανασιάδης Ηρακλής κατέλαβαν την 3η θέση. 
Επίσης για την ιστορία οι άλλοι  ανεξάρτητοι αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά κατά αλφαβητική σειρά είναι οι Βραζιτούλης Νίκος, Γούλιας Χριστόφορος Δανάκας Αθανάσιος, Ζαβέρδας Βασίλειος, Καλομοίρης Δημήτριος, Καμπέρης Κώστας,  Καρατζένης Χρήστος,  Κλάδος Δημήτριος,  Μαρέτας Νίκος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος,  Σωτηριάδης Νώντας.

Αν συγκρίνουμε τα αποτελέσματα του 8ου τουρνουά με τα αποτελέσματα του χειμώνα, του 7ου τουρνουά που έγινε τον Ιανουάριο, διαπιστώνουμε ότι ο 1ος νικητής Νικολάου Νίκος δεν συμμετείχε τώρα και ο 2ος Καρατζένης Χρήστος δεν ήταν στην οκτάδα. Οι 3οι νικητές είναι οι ίδιοι Σιχλιμίρης Βασίλειος και Αθανασιάδης Ηρακλής. Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι υπάρχει πλέον εναλλαγή στην κορυφή από τουρνουά σε τουρνουά και αποδεικνύει ότι όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές είναι εν δυνάμει υποψήφιοι για την τετράδα και αυτό είναι ευχάριστο γιατί προσδίδει όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε όλους. Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού-πρώτα ο Θεός- δόθηκε τέλη Σεπτεμβρίου  στο κλειστό Γυμναστήριο των Ιωαννίνων για το 2ο Πανελλήνιο τουρνουά ανεξάρτητων  αθλητών.    






   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου