Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΡΑΜΑΣ 16/17-11-2013.

Με τις  εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν  οι (4) αθλητές  και η μια (1) αθλήτρια  των Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο τουρνουά Δράμας, έδωσαν δυναμικό παρών στην όμορφη και πετυχημένη αθλητική εκδήλωση.
Συγκεκριμένα: η Χριστοδούλου Δανάη  στις παγκορασίδες  κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Οι έξι (6) συνεχείς νίκες που πέτυχε, ιδιαίτερα σημαντικές αυτές απέναντι στις αθλήτριες 
Πέρτση (θεσσαλονίκη) με 3-2 και την Καμπορούδη (Αλεξ/πολη) με 3-1 την οδήγησαν στο τελικό, όπου εκεί ηττήθηκε με 3-0 από την Τζουνοπούλου (Καβάλα), αθλήτρια με αμυντικό στυλ παιγνιδιού και όπως φαίνεται δυσκόλεψε την Γιαννιώτισσα αθλήτρια. Βέβαια η Χριστοδούλου Δανάη από την 5η θέση που είχε καταλάβει στο πανελλήνιο open της Πορταριάς τον προηγούμενο μήνα, έφθασε σε τελικό και στην 2η θέση στο πανελλήνιο τουρνουά της Δράμας ,δείχνοντας την αγωνιστική της άνοδο.
Ο Κυριόπουλος Χριστόφορος  στη κατηγορία παμπαίδων αγωνίσθηκε  1η φορά σε πανελλήνιο τουρνουά για την τρέχουσα  αγωνιστική χρονιά και τα πήγε περίφημα. Παίζοντας πολύ καλό πιγκ-πογκ πέρασε 1ος από τον όμιλο του ,έχασε όμως στο καθοριστικό  1ο νοκ-άουτ αγώνα και δεν μπήκε 16άδα. Στους  αγώνες διαβάθμισης πέτυχε 3 νίκες ,1 ήττα και κατέλαβε  την 19η θέση  στο σύνολο των 53 αθλητών της κατηγορίας του.    
Ο Άνθης Γεώργιος στη κατηγορία των παίδων   κερδίζοντας τον Αραμπατζή, αθλητή από (Θεσσαλονίκη) με 3-2, από τα φαβορί της κατηγορίας τους, πέρασε ως 1ος στον όμιλο του ,έφθασε 16άδα και έχασε από τον αθλητή Μίντση (Θεσσαλονίκη) με 3-2, χάνοντας την ευκαιρία να μπεί στην 8-άδα,(τελική κατάταξη του αθλητή Μίντση 3ος). Ο Άνθης  συνέχισε με τους αγώνες διαβάθμισης και η τελική του κατάταξη(10η θέση) σε συνδιασμό με τα αποτελέσματα που σημείωσε, και με την θέση που είχε καταλάβει στη Πορταριά (22η θέση)  δείχνει την πρόοδο που σημειώνει.
Ο Κίτσιος Μάριος-Χριστόδουλος  στη κατηγορία παίδων  συμμετείχε για 1η φορά  σε τουρνουά  για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και  διανύοντας την 2η χρονιά στο άθλημα τα  αποτελέσματα που έφερε ήταν πολύ ενθαρρυντικά και αισιόδοξα. Πέρασε 3ος  από όμιλο των τεσσάρων αθλητών ,συνέχισε με τους αγώνες διαβάθμισης πετυχαίνοντας 2 νίκες , 2 ήττες.
Ο Ανδρέου Αλέξανδρος  στη κατηγορία εφήβων  αν και αγωνίσθηκε εξαιρετικά συμμετείχε όμως σε δύσκολο όμιλο, έτσι κατέλαβε την 3η θέση σε όμιλο των τεσσάρων αθλητών, συνέχισε με τους αγώνες διαβάθμισης πετυχαίνοντας 3 νίκες , 1 ήττα.
Για τους ανωτέρω αθλητές την προπονητική καθοδήγηση στο 2-ήμερο των αγώνων είχε η προπονήτρια Ευτυχία Περρή. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου