Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ, ΝΙΚΗ ΜΕ 5-2 ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ 27-4-14 Η ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ, ΝΙΚΗ ΜΕ 5-2 ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ 27-4-14 Η ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ και τώρα ο στόχος είναι η 2η τιμητική θέση του πρωταθλήματος Δυτ.Μακεδονίας-Ηπείρου.  
Ένας πολύ όμορφος  και πλούσιος αγώνας σε θέαμα διεξήχθη την Κυριακή 27-4-2014 στα Γιάννενα στο συγκρότημα «Εφύρα» μεταξύ των δύο ομάδων, (χωρίς να χρησιμοποιήσει μεμονωμένα κάποια ομάδα βετεράνους αθλητές που έχουν αγωνισθεί στις κατηγορίες  Α1 και Α2, ώστε να έχει από την αρχή το προβάδισμα). Αποτέλεσμα ήταν να διεξαχθεί ένας αγώνας που μέχρι την λήξη του  ήταν δύσκολο να πεις ξεκάθαρα ποιος θα είναι ο
νικητής. Το ίδιο είχε συμβεί (ένας  εξαιρετικός αγώνας) με τους «Δεινόσαυρους» στον αγώνα του 1ου γύρου στη Φλώρινα όπου εκεί η ομάδα των Ιωαννίνων είχε χάσει με 5-4.  
Bέβαια, όσον αφορά το πρωτάθλημα βετεράνων-ανεξαρτήτων γενικότερα, θα μπορεί    η ομάδα που έχει συμπεριλάβει αρχικά στη δήλωση συμμετοχής 2-3 βετεράνους αθλητές που έχουν αγωνισθεί στις εθνικές κατηγορίες Α1 και Α2 να χρησιμοποιήσει μόνο έναν αθλητή  απέναντι στην ομάδα που δεν διαθέτει αθλητές βετεράνους Α1 ή Α2, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία στη διεκδίκηση της νίκης και από την ομάδα αυτή. 
Στη περίπτωση  που και οι δύο αντίπαλες ομάδες συμπεριλαμβάνουν στην αρχική τους δήλωση 2,3 ή και περισσότερους βετεράνους Α1 και Α2, εκεί  φυσικά θα είναι χωρίς κανένα περιορισμό και θα διεξάγεται πάλι με ίσους όρους ο αγώνας.
Έτσι για κάθε περιοχή θα μπορεί να εφαρμοσθεί ο τρόπος αυτός διεξαγωγής των πρωταθλημάτων για μικτές ομάδες (βετεράνοι-ανεξάρτητοι).
Πιστεύουμε σε ένα πρωτάθλημα με μικτές ομάδες (βετεράνοι-ανεξάρτητοι), αλλά με τους ανωτέρω ‘’περιορισμούς’’ για να έχουμε ένα ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα για όλους.
 Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΦΕΑ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – «ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ = 5-2
1.- Βαβάτσικος   -         Φωτιάδης      =      2-3
2.- Καπετανίδης  -        Καλογήρου   =       3-0
3.- Τόλιας           -         Νούτου           =     3-2
4.- Καπετανίδης -         Φωτιάδης      =      1-3
5.- Βαβάτσικος  -         Νούτου          =      3-0
6.- Τόλιας           -        Καλογήρου     =     3-1

7.- Καπετανίδης  -        Νούτου          =      3-0  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου