Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ 17/1/2015


Ένα μεγάλο μπράβο αξίζουν οι 4 αθλητές(Ακρίβης Γεώργιος,Άνθης Γεώργιος,Θωμά Αθανάσιος,Τσαγκογιάννης Δημήτριος) και η 1 αθλήτρια Χριστοδούλου Δανάη),της Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων, που συμμετείχαν στη προκριματική φάση εφήβων-νεανίδων, (Δυτ.Μακεδονίας-Ηπείρου-Κεντρ.Μακεδονίας και Θεσσαλίας), στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 17/1/15 για το υψηλό επίπεδο απόδοσης που είχαν  στους αγώνες. Όλοι τους ανταγωνιστικοί, διεκδίκησαν τη πρόκριση για τη τελική φάση που προέβλεπε 4 προκρίσεις για τα αγόρια και 2 προκρίσεις για τα κορίτσια.  Αναλυτικά :

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Δανάη, (από τις μικρότερες σε ηλικία, (Β΄γυμνασίου), ανάμεσα σε 24 αθλήτριες  έφτασε στη 4-άδα, αγωνίσθηκε για την πρόκριση με την αθλήτρια της ΧΑΝΘ Τσακαλίδου (μεγαλύτερη σε ηλικία),  ηττήθηκε οριακά 3-1, έτσι δεν μπήκε  στην 2-άδα της πρόκρισης  Κατέλαβε όμως την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Σημαντική επιτυχία.
Στα αγόρια οι συμμετοχές έφτασαν τους 84 αθλητές.
1.- ΑΚΡΙΒΗΣ Γεώργιος: Πέρασε 1ος στον όμιλο του με 3 νίκες,  έφτασε 16-άδα, για την 8-άδα αγωνίσθηκε με τον αθλητή της Βέροιας Λυκοστράτη Κων/νο, (ένας πρώϊμος τελικός), εξαιρετικό παιγνίδι και οι δύο αθλητές χειροκροτήθηκαν έντονα, τελικά με 3-1  ηττήθηκε ο αθλητής των Ιωαννίνων και αποκλείσθηκε από την συνέχεια.
2.- ΑΝΘΗΣ  Γεώργιος (Γ΄γυμνασίου) : Πέρασε 1ος στον όμιλο του με 3 νίκες,  έφτασε 16-άδα ηττήθηκε με 3-2 στο καθοριστικό αγώνα για την 8-άδα, αποκλείσθηκε από την συνέχεια των αγώνων.
3.- ΘΩΜΑ Αθανάσιος: Στον όμιλο πέτυχε 2 νίκες, ηττήθηκε στο 3ο  καθοριστικό αγώνα με 3-2 και έμεινε εκτός της φάσης των νοκ-άουτ αγώνων. Η προπόνηση των δύο τελευταίων εβδομάδων δεν στάθηκε  αρκετή να επαναφέρει τον αθλητή στο σωστό αγωνιστικό επίπεδο, αφού η  προηγούμενη 3-μηνη αποχή από τις προπονήσεις έπαιξε καθοριστικό ρόλο.
4.- ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος: Πέρασε 1ος στον όμιλο του με 3 νίκες,  στους αγώνες νοκ-άουτ πέτυχε άλλες 2  νίκες με σπουδαίους αντιπάλους και έφτασε 8-άδα. Στο τελικό για την πρόκριση αγωνίσθηκε με τον αθλητή της Βέροιας Αλμπανάκη Κων/νο, δεν έδειξε την κατάλληλη ψυχραιμία σε καθοριστικά σημεία του αγώνα- όπως είχε δείξει στους προηγούμενους αγώνες – ηττήθηκε με 3-0 και δεν πήρε την πρόκριση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου