Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ Κ. ΝΙΚΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ CAMP ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.(31/8 - 6/9/15)


Επίσης σημαντική η συμβολή των δύο σπουδαίων αθλητών ΜΑΚΡΗ Δημητρίου του Α.Ο.Ταύρου και ΤΣΑΡΤΣΙΤΑΛΙΔΗ Χρήστου του Άρη Βούλας. Την Κυριακή 6/9 έληξε η 2η εβδομάδα προετοιμασίας των είκοσι ένα αθλητών-τριών των αγωνιστικών τμημάτων του  τοπικού συλλόγου με τη προσθήκη και δύο φιλοξενούμενων αθλητών, του 18χρονου  Παναγιωτίδη Αλέξανδρου από το Σ.Ε.Α. Κοζάνης  και του 11χρονου Felzer Alessandro από το σύλλογο DJK EICHE OFFENBACH της Γερμανίας, ο οποίος βρέθηκε στα Ιωάννινα λόγω καταγωγής της μητέρας του.

Εξαιρετικά τα οφέλη που αποκομίσαμε όλοι μικροί, μεγάλοι από την τεράστια εμπειρία και γνώση του κ. Κωστόπουλου. Μύησε ακόμη περισσότερο στο άθλημα τους συμμετεχόντες στο camp, μίλησε αρκετά στους αθλητές, ανέφερε ότι ο συνδυασμός  του  καλού  αθλητή με μεράκι,  αλλά ταυτόχρονα και του καλού  μαθητή που έχει ενδιαφέρον για το σχολείο, είναι εφικτός.  Ήταν συνέχεια  δίπλα σε κάθε αθλητή για να τον συμβουλεύει και να τον διορθώνει όπου χρειάζονταν. Η συνέπεια και η προσπάθεια των αθλητών –τριών εξαιρετική, ήταν κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον πρώην ομοσπονδιακό.  

Η προετοιμασία του Α.Σ.  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων συνεχίζεται για 3η εβδομάδα, μέχρι την έναρξη του σχολικού έτους. Από 14/9 οι προπονήσεις θα γίνονται μόνο απογευματινές ώρες.  Καλή αθλητική χρονιά σε όλους, με υγεία.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου