Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΛΑΙΑ, ΣΤΟ Α’ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ 18/2/17

ΑΥΛΑΙΑ, (ΜΕ ΤΗΝ 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ),  ΣΤΟ Α’ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ 18/2/17. 5η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ  Φ.Ε.Α ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ  ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΑΥΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Στο καλύτερο ανταγωνιστικό  πρωτάθλημα, χωρίς αμφιβολία, συμμετείχε η ομάδα του Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων, φέτος, μετά από 10 χρόνια συμμετοχής στα περιφερειακά   πρωταθλήματα.
Ο ανταγωνισμός υπήρξε εξαιρετικός, (Α΄Τοπικό Βορ. Ελλάδος), και μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος δεν γνώριζες ποιες ομάδες θα ανέβουν στη παραπάνω κατηγορία (Β’ Εθνική).

Όλες σχεδόν οι ομάδες ισοδύναμες και τα οφέλη  σημαντικά για τους αθλητές, αφού έδωσαν σπουδαίους αγώνες με αμφίρροπη την  έκβαση του αγώνα. Η άποψη αυτή κυριαρχεί στους περισσότερους  αθλητές, προπονητές, παράγοντες των ομάδων του Α΄τοπικού και οι περισσότεροι είπαν , «επιτέλους ένα πρωτάθλημα που βοηθάει στην άνοδο των αθλητών, γενικά του αθλήματος.» Πάντα βέβαια υπάρχει περιθώριο βελτίωσης σε κάποιες λεπτομέρειες και αυτό θα προταθεί και πιστεύουμε να γίνει.
 Ακόμη μια σημαντική έκφανση του πρωταθλήματος , είναι ότι στο σύνολο τους όλοι οι αθλητές, όλων των ομάδων έδειξαν αθλητικό ήθος, αναγνώριζαν το νικητή κάθε φορά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα όμορφο κλίμα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο κέρδος. 
Τα αποτελέσματα της τελευταίας (6ης) αγωνιστικής, που έγινε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο  18/2/2017 για την ομάδα των Ιωαννίνων είναι τα εξής:   
1.-  Φ.Ε.Α .ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ   -   Α.Σ.Ε.Α  ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΔΡΑΜΑΣ     = 4-0
Αγωνίσθηκαν : Ντασταμάνης Χρήστος (1 νίκη) , Κίτσος Χρήστος (2 νίκες), Κουντούρης Γιάννης (1 νίκη)
2.- ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  = 2-4 
Αγωνίσθηκαν : Θωμά  Αθανάσιος (1 νίκη, 1 ήττα) , Ακρίβης Γεώργιος (1 νίκη, 1 ήττα), Παναγιωτίδης Αλέξανδρος ( 2 ήττες)
3.- ΑΙΑΣ  ΕΥΟΣΜΟΥ -  Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  = 2-4
Αγωνίσθηκαν :  Θωμά Αθανάσιος (2 ήττες), Ακρίβης Γεώργιος ( 2 νίκες), Παναγιωτίδης  Αλέξανδρος (2 νίκες).
Στη διάρκεια του πρωταθλήματος ,επίσης αγωνίσθηκαν  οι αθλητές Καρατζένης Γεώργιος και Ακρίβης Πέτρος. Συνολικά οκτώ (8) αθλητές. Δείχνει τη φιλοσοφία της ομάδας.  Δύο (2) αγωνιστικές διεξήχθησαν στη πόλη των Ιωαννίνων, μια σημαντική παράμετρος, που έδωσε τη δυνατότητα στους λάτρεις του πιγκ-πογκ να δουν σπουδαίους αγώνες και παίκτες από όλη τη Βόρειο Ελλάδα.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο του 10ου Γυμνασίου, (ένα εξαιρετικό κλειστό), το οποίο άρεσε στις φιλοξενούμενες ομάδες. Φυσικά θα διορθωθούν κάποιες ελλείψεις.
Η ομάδα των  Ιωαννίνων έδειξε ΦΟΒΕΡΉ ΔΥΝΑΜΙΚΉ, η μοναδική ήττα της πρωτοπόρου ομάδας, του Απόλλωνα Καλαμαριάς προήλθε από την ομάδα των Ιωαννίνων, (κάτι λέει αυτό), πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα, η τελική βαθμολογία δείχνει ότι ήταν πολύ κοντά στη 1η 3-άδα.

Ευχάριστη εμπειρία, όλο το πρωτάθλημα, συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη προσπάθεια τους, έδωσαν τη ψυχή τους σε όλους τους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου