Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ,ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΪΟΥ 2018


             Το Κέντρο Νέων Ηπείρου, μαζί με τα Εκπαιδευτήρια Γένεσις, στη Κεντρική πλατεία  των Ιωαννίνων διοργάνωσαν για 2η χρονιά « την Ημέρα χαράς και διασκέδασης» τη Κυριακή 27/5 από τις ώρες 10.30 μέχρι 13.30.
Πλήθος κόσμου, μικροί, μεγάλοι πέρασαν από τη Κεντρική πλατεία για να χαρούν με τις διάφορες παιδικές δράσεις, παρελάσεις , μουσικές εκδηλώσεις.
Ένας από τους υποστηρικτές και συνεργάτες στη προσπάθεια αυτή ήταν και ο Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων, που τοποθέτησε δύο (2) τραπέζια πιγκ-πογκ μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα το πιγκ-πογκ.

Με την  επιτραπέζια αντισφαίριση ταυτόχρονα μπορείς να αθληθείς και να χαρείς , γιατί είναι και άθλημα  και παιγνίδι , αφού μ’ αυτή τη μικρή μπάλα και τη μικρή ρακέτα μπορείς να κάνεις θεαματικά  πράγματα  και να απολαμβάνεις τη κάθε στιγμή ο ίδιος , αλλά και οι θεατές που βλέπουν .
Δεκάδες παιδιά , αλλά και μεγάλοι έπαιξαν στα  2 τραπέζια. Παρόντες και αθλητές του συλλόγου μας , μαζί με τον προπονητή κ. Georgi Daskalov , όπως και τα μέλη του Δ.Σ. Δόθηκαν φυλλάδια ενημέρωσης για το άθλημα .
Μια επιτυχημένη εκδήλωση, που έδωσε μια διαφορετική νότα, χαρούμενη και διασκεδαστική με τις διάφορες δράσεις και ανταποκρίθηκε στο τίτλο της και τη 2η χρονιά.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου