Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ


Μετά την ανακοίνωση για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων στις ηλικιακές κατηγορίες είδαμε 2 ονόματα από τη περιφέρεια να συμπεριλαμβάνονται στις εθνικές ομάδες  και σκεφτήκαμε ότι οι προσπάθειες με μεράκι έχουν  αποτέλεσμα.   
Ιδιαίτερα  συγχαρητήρια  αξίζουν δυο κορίτσια από τη περιφέρεια,  δυο σπουδαίες  αθλήτριες με εξαιρετικό χαρακτήρα η  Χρυσή Φωτιάδου (Φλώρινα) και η  Θεοδώρα Βασιλειάδου (Αλεξ/πολη), για την είσοδο τους στην Εθνική ομάδα των Κορασίδων και Νεανίδων αντίστοιχα. Έχει ειπωθεί ότι ο πρωταθλητισμός στη περιφέρεια είναι πράξη ηρωϊσμού. Είναι αλήθεια .

Βέβαια όλοι οι αθλητές-τριες αξίζουν τον έπαινο για την προσπάθεια τους, είτε είναι επιτυχημένη είτε όχι. Σημασία έχει –ας το επαναλάβουμε – το «ταξίδι», με μια μικρή όμως σημαντική επισήμανση, τη σοβαρότητα και τη συνέπεια, που πρέπει να επιδεικνύει ο κάθε αθλητής –τρια στο «ταξίδι» του.
Συγχαρητήρια επίσης στους προπονητές , γονείς και στους συλλόγους των αθλητριών. Χαιρόμαστε και «ζηλεύουμε» για αυτές τις διακρίσεις και ευχόμαστε το καλύτερο για τις εθνικές μας ομάδες.

Η φωτογραφία είναι από παλαιότερη απονομή
σε τουρνουά της  Βέροιας το έτος 2013.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου