Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ -ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΤΟ 2Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP


Καινούργια αγωνιστική χρονιά . Ένας νέος στίβος ανοίγεται με οράματα, ελπίδες και αισιοδοξία. ‘Εχει ομορφιές το ταξίδι, κρύβει γοητεία και περιπέτεια. Ο Α.Σ Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ  ξεκίνησε 29/8  τη προετοιμασία των αθλητών-τριών των αγωνιστικών τμημάτων του με το καθιερωμένο camp , που διοργανώνει κάθε χρόνο στην έναρξη τη αγωνιστικής  περιόδου.
Τα δύο τελευταία χρόνια  συμμετέχουν αθλητές-τριες και  από το εξωτερικό, συγκεκριμένα φέτος ήταν  δέκα αθλητές-τριες  από τη Μάλτα , εκ των οποίων  η Sascha 20 χρονών αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της Ισπανίας. Σύνολο είκοσι έξι αθλητές- τριες για μια εβδομάδα στο υπέροχο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Δ.Μετάμορφωσης του Δήμου Ζίτσας , 15 χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα , σε ένα ‘ομορφο  χωριό, προσπάθησαν ,έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους , για ένα νέο ξεκίνημα , για μια καλή προετοιμασία.
Δύο εξαιρετικοί προπονητές ο Μario Genovese  από τη Μάλτα  και ο Georgi Daskalov από τη Βουλγαρία (προπονητής των Ιωαννίνων) , υπεύθυνοι του camp συνεργάστηκαν  για το καλύτερο αποτέλεσμα , για να έχουν όλοι οι αθλητές -τριες όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος. Δύο άνθρωποι με τεράστια εμπειρία και γνώσεις  στην επιτραπέζια αντισφαίριση , με θαυμάσιο χαρακτήρα και πολύ αγάπη για τα παιδιά εργάστηκαν με όρεξη και πάθος.
ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ  ΟΛΟΥΣ . 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου