Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΥΤ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.



ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΥΤ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ. (Μεταμόρφωση -Ζίτσας 4-11-18)

Πολλές φορές τους τυπικά πρώτους τους ξεπερνούν οι πραγματικοί νικητές, αυτοί που αγωνίζονται με τις δικές τους δυνάμεις , που δεν στηρίζονται σε βοήθεια ενισχύσεων.
Έτσι λοιπόν οι Φ.Ε.Α Κέρκυρας διαγράφοντας μια πορεία συνεχούς βελτίωσης, από τότε που εμφανίστηκαν,  με τη προπόνηση και το πάθος τους ηττήθηκαν οριακά σε ένα θαυμάσιο τελικό με συνεχείς ανατροπές  με 4-3 από τους Κροκόδειλους Φλώρινας , αποδεικνύοντας όμως για μια ακόμη  φορά το τι μπορεί να πετύχει κάποιος έχοντας μεράκι και όρεξη για δουλειά.
Συγχαρητήρια λοιπόν ιδιαίτερα στη Κέρκυρα, αλλά και στους κυπελλούχους της Φλώρινας.
Οι Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων στον όμιλο πέτυχαν 2 νίκες με τους Απροπόνητους Κοζάνης 4-1 και τους Φ.Ε.Α Πρέβεζας με 4-2 και 1 οριακή ήττα από τους Φ.Ε.Α Κέρκυρας με 4-2. ‘Ετσι τερμάτισαν 2οι στον όμιλο και έπαιξαν στο μικρό τελικό με αντίπαλο τους Λευκαδίτες, τους οποίους κέρδισαν δύσκολα σε ένα όμορφο αγώνα με 4-3 και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο του κυπέλλου Ιονίων Νήσων, Δυτ. Μακεδονίας και Ηπείρου, που είναι επιτυχία, γιατί ο συναγωνισμός είναι ιδιαίτερα δυνατός.  
Με την ομάδα των Ιωαννίνων στους 4 αγώνες που έδωσε, αγωνίσθηκαν οι Δημήτριος Κλάδος, Βασίλης Σιχλιμίρης, Ανδρέας Τόλιας, Κώστας Χρήστου, Θεολόγος Καπετανίδης, Νίκος Βραζιτούλης και Παντελής Χαρακλιάς.  
Σύνολο οκτώ (8) ομάδες με πάνω από σαράντα (40) αθλητές  συμμετείχαν σε μια  διοργάνωση ομολογουμένως από όλους επιτυχημένη για την ποιότητα του αγωνιστικού χώρου , αλλά και για τη ποιότητα της φιλοξενίας.
Καλή συνέχεια τώρα με τη έναρξη του πρωταθλήματος, που προβλέπεται συναρπαστικό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου