Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 1Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.


Το Σάββατο 15/9  στο κλειστό γυμναστήριο Ιωαννίνων διεξήχθησαν οι αγώνες της 1ης  αγωνιστικής της Β΄Εθνικής Ανδρών Βορ. Ελλάδος, σε ένα όμορφο χώρο,  που έδωσε αίγλη στους διασυλλογικούς αγώνες και τη δυνατότητα στους θεατές να απολαύσουν με άνεση  το θέαμα από αθλητές υψηλού αγωνιστικού επιπέδου. 

Οι αγώνες ξεκίνησαν ώρα 11.00 με τη Γιαννιώτικη ομάδα να αντιμετωπίζει στο πρώτο της αγώνα τον Εχέδωρο Σίνδου, μια εκ των διεκδικητών των 2 πρώτων θέσεων -  με πολύ έμπειρους πάικτες  - , που οδηγούν στα μπαράζ για την Α2. Ο κ. Georgi χρησιμοποίησε τους  Ανδρέα Παπαγεωργίου , Άγγελο Μιχαηλίδη  και Χρήστο Κοντοδήμα . Η ομάδα των Ιωαννίνων ,η πιο νεανική της κατηγορίας ηττήθηκε με 4-0 παίζοντας όμως εξαιρετικό πιγκ-πογκ.
Στο δεύτερο αγώνα οι Γιαννιώτες αντιμετώπισαν την υπ΄αριθμ. 1η υποψήφια ομάδα για άνοδο , το Φάρο Αλεξ/πολης , ιδιαίτερα ενισχυμένη φέτος και φυσιολογικά ηττήθηκαν με 4-0. Αγωνίσθηκαν ο Παπαγεωργίου Ανδρέας,  οι 12-χρονοι Φίλιππος –Κων/νος Μανούσης  και  Γεώργιος Κοσμάς με πολύ καλή απόδοση και οι τρεις τους.   
Από 2 νίκες σημείωσαν οι ομάδες  της Αλεξ/πολης, Σίνδου , ΧΑΝΘ και προηγούνται.  Προβλέπεται ένα πρωτάθλημα με πλούσιο θέαμα , πολλές συγκινήσεις και  ξεχωριστό ενδιαφέρον για τη κατάκτηση των 2 πρώτων θέσεων, που οδηγούν στα μπαράζ , αλλά και για τη επίτευξη της παραμονής στη κατηγορία  και θα είναι επιτυχία για τη κάθε ομάδα που θα το πετύχει.
Στους αγώνες δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν  ο πρόεδρος των Ιωαννίνων κ. Κώστας Χρήστου και ο πρόεδρος της φλώρινας κ. Γεώργιος Λυγούρας , ο οποίος συνόδευσε την ομάδα του επίσης από τις πιο νεανικές ομάδες του πρωταθλήματος.
Από τη Κόνιτσα ταξίδεψε για τους αγώνες  ο φίλος και εξαιρετικός  ανεξάρτητος αθλητής κ Παναγιώτης Παγουρτζής , για να απολαύσει σπουδαίους αγώνες όπως μας είπε. Παρέμεινε μέχρι να τελειώσει και ο τελευταίος αγώνας δείχνοντας έτσι το μεγάλο ενδιαφέρον του και την αγάπη του για το άθλημα. Μάλιστα στο εφεδρικό τραπέζι που υπήρχε , στο διάλειμμα,  πριν την έναρξη του δεύτερου ωραρίου των αγώνων πήρε ρακέτα και αντάλλαξε πολλές μπαλιές με τον κ. Γιάννη Κατσαντώνη βετεράνο που αγωνίζεται με την ομάδα του Πολύγυρου.
Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.     









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου