Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΣΜΑ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΝ 18-19/7/2020.


ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΣΜΑ , ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ 1Η ΘΕΣΗ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  Κ.DASKALOV, ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΑΝΟΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΣΜΑ  ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ  ΤΟΥ Α.Σ. Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  ΤΗΝ  18-19/7/2020.

Η  πορεία των δύο  Γιαννιωτών αθλητών στη κατηγορία παμπαίδων  έκλεισε φέτος με τη τελική φάση της Φλώρινας την 18 και 19 /7/2020. Μια πορεία, που πέρυσι έφερε τη 3η θέση στο ομαδικό για τους 2 αθλητές . Φέτος δυστυχώς προς απογοήτευση  παμπαίδων και παγκορασίδων  δεν διεξήχθη το αγώνισμα του ομαδικού αν και έγινε στη κατηγορία Παίδων και θα γίνει στη κατηγορία των Εφήβων.
Στα προημιτελικά της τελικής φάσης  - στο ατομικό αγώνισμα  -  ο Φίλιππος οριακά  ηττήθηκε με 2-3 από τον αθλητή Χρυσοβαλάντη της Φλώρινας , ο οποίος στη συνέχεια με 2 ακόμη νίκες βρέθηκε στο τελικό με το Γιώργο .
Ο Γιώργος νίκησε τον αθλητή της Φλώρινας  με  3-1, έχοντας  φτάσει στο τελικό χάνοντας  μόνο άλλο  ένα  σετ, δείχνοντας  τη δυναμική του μέχρι τη τελική φάση , από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, έχοντας κατακτήσει άλλους τέσσερεις τελικούς στα ανοικτά αναπτυξιακά τουρνουά της κατηγορίας του.
Η περιφέρεια για μια ακόμη φορά έφερε πρωτιές και σ’ αυτή τη κατηγορία , στα αγόρια και στα κορίτσια  δείχνοντας την δουλειά, που γίνεται στους συλλόγους και το μεράκι που «καταθέτουν» κάποιοι άνθρωποι – και τους αξίζουν συγχαρητήρια -  σε όλο αυτό το όμορφο αθλητικό γίγνεσθαι, παρά τις αντιξοότητες , που συναντούν.
Όμως ο αθλητισμός  μόνο χαρές προσφέρει ακόμη και σε περιπτώσεις  μη κατάκτησης μεταλλίων. ‘Οταν αγωνίζεσαι έχεις κέρδος τον αγώνα  και αν στερείσαι μιας επιτυχίας , η συνέχιση της προσπάθειας  σου θα φέρει σίγουρα μια μεγαλύτερη επιτυχία. Αυτό είναι δεδομένο , απλά εξαρτάται αν  ο κάθε αθλητής –τρια έχει  την υπομονή και την επιμονή να συνεχίσει τη προσπάθεια του. Σίγουρα θα «ανταμειφθεί».
Καλές διακοπές , καλό υπόλοιπο καλοκαίρι με υγεία σε όλους τους αθλητές-τριες μας  και να ευχηθούμε καλή επάνοδο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου