Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ Α’ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

       Με μια ακόμη καλή εμφάνιση το Σάββατο 11 Μαρτίου στο γήπεδο του Βότση απέναντι στο Γ.Σ.Βόλου  έκλεισε τη φετινή αγωνιστική χρονιά  η ομάδα των Ιωαννίνων κερδίζοντας με 4-0.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος οι Γιαννιώτες ήταν σταθεροί στην απόδοση τους και κατάφεραν τελικά να καταλάβουν την τιμητική 4η θέση.

Με το Βόλο αγωνίσθηκαν οι ΦΙΛΙΠΠΟΥ Γρηγόρης πάντα ένας ανεκτίμητος παίκτης για την προσφορά του σε καθοριστικές στιγμές, ΆΝΘΗΣ  Γεώργιος  φοιτητής, ένας  αθλητής που προέρχεται από τις μικρές ηλικίες του συλλόγου και φέτος έκανε την επανεμφάνιση του και πάλι, βοηθώντας καθοριστικά, χωρίς να απουσιάσει από κανένα αγώνα, ΓΚΟΝΤΑΣ Γεώργιος μαθητής Λυκείου, από τις ακαδημίες του συλλόγου, πρωτοεμφανιζόμενος σε αγώνα πρωταθλήματος  με εξαιρετική προοπτική. Την ομάδα συνόδευσε και καθοδήγησε  ο κ. Κωνσταντίνος ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Επίσης αγωνίσθηκαν στη διάρκεια της χρονιάς και οι ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ‘Αγγελος  με ιδιαίτερη προσφορά στην ομάδα φέτος και όχι μόνο (σε ένα αγώνα μόνο δεν αγωνίσθηκε), αφού βρίσκεται στα Γιάννινα αρκετά χρόνια ως φοιτητής με καταγωγή από Καβάλα.  

Ακόμη πρέπει να γίνει αναφορά στους ΤΑΣΙΩΝΑ Αναστάσιο  , ΚΟΥΣΤΑ Σπυρίδωνα και ΔΑΛΙΕΤΟ Χάρη , αθλητές από τη Κέρκυρα οι οποίοι με πάθος και πολύ μεράκι συμμετείχαν στην ομάδα των Ιωαννίνων και πρόσφεραν με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους σημαντική βοήθεια στη τελική κατάταξη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  από το Δ.Σ σε όλους  όσοι βοήθησαν στο όμορφο φετινό ταξίδι του Α΄ τοπικού Ανδρών Βορείου Ελλάδος.

 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου