Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

     Mετά από πρόσκληση, για την ημέρα του αθλητισμού 29/9 από την δ/νση του 20ου  δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων  ο σύλλογος μας, μετέφερε δύο τραπέζια του πινγκ-πονγκ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

 Με τη παρουσία του γραμματέα του συλλόγου Θεολόγου Καπετανίδη και της αθλήτριας Χριστίνας Καμπορούδη έγινε η γνωριμία του αθλήματος στους μαθητές-τριες,  καθ΄όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου. 

        Όλα τα παιδιά από την Α’ μέχρι και την ΣΤ΄ δημοτικού έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό, για να μάθουν κάτι περισσότερο για το άθλημα, σχετικά με την ιστορία του  και τη τεχνική των κτυπημάτων. 

Υπήρχε ενδιαφέρον, όχι μόνο από τα παιδιά , αλλά και από την δ/ντρια  του σχολείου κυρία Νάστου Μαριάννα, η οποία σημειωτέον  έπαιξε με την αθλήτρια του συλλόγου μας πραγματοποιώντας  πολύ καλή εμφάνιση , τον γυμναστή κ. Παναγιώτη Μπεκάρη με συνεχή παρουσία κοντά στους μαθητές -τριες.

Η φιλοξενία εξαιρετική από όλους τους εκπαιδευτικούς  και όλα τα παιδιά με ευγένεια απέναντι σ’ όλους.

Οι κυρίες σχολικοί σύμβουλοι Βασιλική Κεχαγιά και Εύη Σακελλαροπούλου με την παρουσία τους , τίμησαν την όμορφη  αθλητική εκδήλωση του σχολείου, που φυσικά συμπεριελάμβανε κι’ άλλα αθλήματα.

        `Επίσης ο σύλλογος , μετά από ενδιαφέρον των γυμναστών των παρακάτω σχολείων έδωσε προσωρινά για την ημέρα των αθλητικών εκδηλώσεων ένα τραπέζι στο Πειραματικό Γυμνάσιο Ιωαννίνων και το 1ο δημοτικό σχολείο Ανατολής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου