Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

8 Τουρνουά του Δήμου Κοζάνης την 26 και 27/3 /11


ΑΠΟ ΤΟ 8Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΗΝ 26 ΚΑΙ 27/3 /11 ΟΙ ΖΩΝΙΟΣ ΠΑΡΙΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΓΥΡΙΣΑΝ  ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ .
.- Συγκεκριμένα  το Σάββατο 26/3 στην κατηγορία Παμπαίδων  ο ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  Παναγιώτης  κερδίζοντας στον τελικό τον ΠΑΙΚΟ  (Α.Σ.Ε.Α.Κοζάνης)   με 3-2  πήρε την 1η θέση και το κύπελλο.

.- Την επόμενη ημέρα Κυριακή 27/3 ο ΖΩΝΙΟΣ Πάρις (Β΄ γυμνασίου)  στην  κοινή κατηγορία  Εφήβων-Ανδρών έφτασε στο τελικό και αντιμετώπισε τον ΖΕΡΒΑ Νικόλαο  -Α΄λυκείου - (Α.Σ.Ε.ΑΚοζάνης ) τον οποίο κέρδισε με 3-2  και κατέκτησε έτσι την 1η θέση και το κύπελλο.
.- Ωραίο θέαμα  απόλαυσαν και στους δύο τελικούς οι φίλοι του πιγκ-πογκ και χειροκρότησαν θερμά και του τέσσερεις αθλητές .Οι διακυμάνσεις στο σκόρ ήταν συνεχείς  και το ενδιαφέρον όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα κράτησε μέχρι το τέλος για το ποιος  θα ήταν ο νικητής
.- Το τουρνουά που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης  σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο Α.Σ.Ε.Α.Κ είναι πλέον ένας θεσμός για την πόλη της Κοζάνης ,αλλά και την ευρύτερη περιοχή γενικότερα . Δείχνει το ενδιαφέρον των ανθρώπων  του συλλόγου της επιτραπέζιας αντισφαίρισης  της πόλης της Κοζάνης , οι οποίοι  έχουν μεράκι για το άθλημα ,αλλά και για τον αθλητισμό γενικότερα .Είναι από τους συλλόγους που τιμάνε το άθλημα και προσδίδουν κύρος με την παρουσία τους στα αθλητικά δρώμενα και προάγουν την ευγενή άμιλλα και την σωστή διαμόρφωση χαρακτήρων.
.- Αξίζουν τα συγχαρητήρια μας και ευχόμαστε  υγεία και καλή συνέχεια .-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου