Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Εσωτερικό Ομαδικό Πρωτάθλημα ΦΕΑ Ιωαννίνων 20-30 /6 /11


ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  20-30/6/11
Κλείνοντας την ομολογουμένως  πετυχημένη αγωνιστική χρονιά 2010-2011 διοργανώθηκε το Β΄ 15-νθήμερο του Ιουνίου 2011  εσωτερικό ομαδικό πρωτάθλημα  στο σύλλογο μας , με στόχο η λήξη της αγωνιστικής χρονιάς να έχει χαρακτήρα αγωνιστικό, πανηγυρικό, χαρούμενο, αισιόδοξο και όχι υποτονικό ,αλλά με το βλέμμα στην επόμενη αγωνιστική χρονιά για καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερες επιτυχίες .
Η κάθε ομάδα αποτελείτο από τρεις (3) αθλητές .Υπήρξαν αρκετές απουσίες αθλητών καθόσον  αρκετά παιδιά  μετακινήθηκαν με το κλείσιμο των σχολείων στα χωριά τους ,στους παπούδες  ή άλλους συγγενείς ως είθισται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Έτσι τελικά συγκροτήθηκαν μόνο επτά (7) ομάδες . Έγιναν 21 αγώνες  και κάθε ομάδα έδωσε  έξι (6) αγώνες .Έγινε δηλ. κανονικό πρωτάθλημα  και το πάθος , η  ένταση αλλά και το όμορφο θέαμα  κυριάρχησαν για δύο (2) εβδομάδες  από τους νεαρούς παίκτες .Όλοι ευχαριστήθηκαν  τους αγώνες και ζήτησαν  μάλιστα να επαναλαμβάνετε πιο συχνά το ομαδικό αυτό πρωτάθλημα και οι νικητές αλλά και οι ηττημένοι καθόσον αποκόμισαν όλοι κάτι θετικό. Την ευχαρίστηση της συμμετοχής  σ΄αγώνες και την ελπίδα για νίκη .Το ευ αγωνίζεσθαι. Για την ιστορία αναφέρουμε  τις ομάδες  σύμφωνα με την τελική τους θέση στο ομαδικό αυτό πρωτάθλημα .
1)  1η θέση  (,Αυδίκος Γεώργιος, Ακρίβης Πέτρος, Βραζιτούλης Φερδινάνδος )
2)  2η θέση  (Χατζηαναστασίου Παναγιώτης, Κλάδου Αγγελική, Θωμά Γεώργιος)
3)  3η θέση  (Δερδεμέζης Πλάτωνας , Μήτσιος Δημήτριος, Καρατζένης Γεώργιος)
4)  3η θέση  (Παπαδημητρίου Ιωάννης,Στεργίου Ηλίας , Ακρίβης Γεώργιος)
5)  4η θέση  (Θωμά Αθανάσιος, Ρωμανέλης Ιωάννης, Νούσης Σωτήρης)
6)  5η θέση  (Περρή Ευτυχία, Τζοβάρας Γεώργιος, Τσαγκογιάννης Δημήτριος)
7)  6η θέση  (Ανδρέου Αλέξ., Βραζιτούλης Αριστ., Ζδράνης Ιάσων, Στεργιούδης Αθαν)
Στις τρεις πρώτες ομάδες απονεμήθηκαν μετάλλια. Την απονομή (στην οποία παραβρέθηκαν και πολλοί γονείς ) έκανε ο επίσημος Διαιτητής  της  Ε.Φ.Ο.Επ.Α  Κος  Κλάδος Δημήτριος  .Επίσης δόθηκαν και αναμνηστικά δώρα σ΄όλους τους αθλητές ,συγκεκριμένα καπέλα (πολύ χρήσιμο αναμνηστικό για το καλοκαίρι) , με το σήμα του συλλόγου μας και πολλές ευχές για ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ στις αθλητικές μας δραστηριότητες.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου