Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Φιλικό Τουρνουά Κυπέλου Κ/Δ Μακεδονίας – Ηπείρου Ανδρών – Γυναικών


ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Κ/Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ  ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011.
Σε μια εξαίρετη διοργάνωση  σε πολύ καλό κλίμα , με πολύ όρεξη  για πιγκ-πογκ και μ΄ευχάριστη  διάθεση απ’ όλους  (αθλητές –προπονητές- παράγοντες ) , διεξήχθη το Σάββατο 22/10/2011 και ώρα 09.30  στην πόλη της Κοζάνης  με επιτυχία και αγωνιστικά ( αφού πραγματοποιήθηκαν θαυμάσιοι αγώνες  με πολύ ωραίο θέαμα και συναγωνισμό)  αλλά και επικοινωνιακά ( με περαιτέρω ανάπτυξη των  σχέσεων μεταξύ των ομάδων) το φιλικό τουρνουά κυπέλλου  Κ/Δ Μακεδονίας-Ηπείρου  Ανδρών –Γυναικών.

Στους Άνδρες  οι συμμετοχές   έφθασαν  τις έξι (6) και ήταν  οι ομάδες Σ.Ε.Α.Κοζάνης , Ο.Ε.Α Έδεσσας, Ο.Ε.Βέροιας , Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων, Ο.Α.Πτολεμα-ί-δας , Σάρισες Φλώρινας και στις Γυναίκες  τις τρεις (3) ,  Σ.Ε.Α.Κοζάνης, Σάρισες Φλώρινας  και Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων .
Η ομάδα μας  στις Γυναίκες  κατέλαβε την 1η θέση  και πήρε το κύπελλο κερδίζοντας την ομάδα της Φλώρινας με 4-0 και την ομάδα της Κοζάνης με 4-1. Με την ομάδα των Ιωαννίνων  έπαιξαν οι αθλήτριες  ΣΗΤΑ Βασιλική, ΠΕΡΡΗ Ευτυχία και ΝΟΥΣΗ Βασιλική .
Η ομάδα μας  στους Άνδρες , στον όμιλο της  κέρδισε την ομάδα της Έδεσσας με 3-2 και ηττήθηκε από την ομάδα της Φλώρινας με 3-2 . Υπήρξε  τριπλή ισοβαθμία στον όμιλο μας .Τελικά την 1η θέση στον όμιλο κατέλαβε η Έδεσσα την 2η η ομάδα μας και την 3η η ομάδα της Φλώρινας .Στην συνέχεια ή Γιαννιώτικη ομάδα  έπαιξε με την 2η ομάδα του άλλου ομίλου  την Κοζάνη  την οποία κέρδισε  με 3-1  και κατέλαβε την 3η θέση . Για το κύπελλο   αγωνίστηκαν οι πρώτες ομάδες των ομίλων της Βέροιας και της Έδεσσας  με νικήτρια την ομάδα της Βέροιας  με σκορ 3-1 και κυπελλούχο.-
Η ομάδα μας στους Άνδρες  αγωνίσθηκε  με διαφορετική σύνθεση  σε κάθε αγώνα  για να δοθεί η δυνατότητα  αγώνων σε πολλούς αθλητές. Αγωνίσθηκαν επτά (7)  αθλητές  ΑΚΡΙΒΗΣ Γεώργιος , ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Παναγιώτης , ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  Γιάννης , ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ Φερδινάνδος , ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ  Αριστείδης , ΖΩΝΙΟΣ  Πάρις  και ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος πραγματοποιώντας όλοι τους εξαιρετική εμφάνιση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου