Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Φιλικό τουρνουά στην Φλώρινα


ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΑΙΔΩΝ –ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ  ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΚΤΩ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΌ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟ  ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 .

Σ΄ευχάριστο κλίμα  διοργανώθηκε  το ανωτέρω  φιλικό τουρνουά  στην πόλη της Φλώρινας με τους άνθρώπους  του τοπικού συλλόγου για μια ακόμη φορά  να πετυχαίνουν  και πάλι  το στόχο τους. Να δημιουργούν όλες εκείνες τις προ-υ-ποθέσεις που σε λίγο καιρό θα φέρουν το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης  να είναι το 1ο άθλημα στην πόλη τους .Τα συγχαρητήρια μας και πάλι.
Όσον αφορά το αγωνιστικό τομέα συμμετείχαν  οκτώ ομάδες από  Φλώρινα, Καβάλα, Έδεσσα , Καστοριά, Βέροια , Ιωάννινα, Κοζάνη και Πτολεμα-ί-δα .Έγιναν σπουδαίοι αγώνες  και όλοι οι αθλητές  χειροκροτήθηκαν για το όμορφο θέαμα που πρόσφεραν.
Η ομάδα μας  συμμετείχε  μόνο με την ομάδα  Παίδων . Αγωνίσθηκε στον Α΄όμιλο αντιμετώπισε   την Καστοριά και κέρδισε με 3-0, την Κοζάνη έχασε με 3-2 και την Έδεσσα  από την οποία έχασε με 3-1 .Τερμάτισε 3η στον όμιλο και αποκλείσθηκε από την συνέχεια .Οι αθλητές ΑΚΡΙΒΗΣ Γεώργιος, ΡΩΜΑΝΕΛΗΣ Ιωάννης, ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ  Δημήτριος  και ΑΚΡΙΒΗΣ  Πέτρος, ήταν στην αποστολή μαζί με τον προπονητή ΦΙΛΙΠΠΟΥ  Γρηγόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου