Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

1η αγωνιστική του περιφ. Πρωταθλήματος Β΄Εθνικής Ανδρών και Γυναικών.


Με αρνητικά αποτελέσματα για την ομάδα των Ιωαννίνων  ξεκίνησε η 1η αγωνιστική του περιφ. Πρωταθλήματος Β΄Εθνικής Ανδρών και Γυναικών. Οι αγώνες έγιναν το Σάββατο 12/11 στις πόλεις της Κοζάνης και της Βέροιας.
Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα  είναι τα εξής:
ΑΝΔΡΩΝ :        Α.Σ.Ε.Α.Κοζάνης - Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων            4-1
Ο.Ε.Βέροιας         -  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων            4-2
ΓΥΝΑΙΚΩΝ :   Α.Σ.Ε.Α.Κοζάνης - Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων             1-4
Ο.Ε.Βέροιας         -  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων            4-1
Με αντίπαλο την ομάδα της Κοζάνης η ανδρική  ομάδα μας εμφανίσθηκε πολύ νωχελική, χωρίς νεύρο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα  και φυσικά έχασε δίκαια .Αντίθετα στην Βέροια - το απόγευμα της ίδιας ημέρας -  ήταν εντελώς διαφορετική έπαιξε δυναμικά και με πάθος, βρήκαν το ρυθμό τους οι αθλητές .Αρχικά στο σκορ ήταν πίσω με 2-0, όμως  κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν σε 2-2 αποδίδοντας εκπληκτικό πιγκ-πογκ .Στην συνέχεια  –οριακά μεν –  χάθηκαν τα άλλα δύο παιγνίδια και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 4-2. Η Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων έπαιξε με τους  αθλητές ΑΚΡΙΒΗ Γεώργιο, ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗ Αριστείδη , ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗ Φερδινάνδο .
Η γυναικεία ομάδα είχε μια εύκολη επικράτηση στην Κοζάνη  με 4-1,ενώ στην Βέροια  από τα  λάθη που έγιναν  σε κρίσιμες φάσεις διαμόρφωσαν το σκορ της ήττας στο 4-1 .Πλασματικό μεν το αποτέλεσμα ανάλογα με την  δυναμικότητα της ομάδας μας, πλην όμως γεγονός. Με την ομάδα μας έπαιξαν οι αθλήτριες  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Δανάη , ΠΕΡΡΗ Ευτυχία και ΜΑΝΙΑ Αντωνία.Εδώ πρέπει να αναφερθεί η εκπληκτική απόδοση της  ΄΄ μικρής ΄΄  Χριστοδούλου Δανάη –Ε΄δημοτικού – η οποία   συμπεριελήφθη  ως 3η αθλήτρια τελευταία στιγμή ,καθόσον ασθένησαν  δύο(2) βασικές  αθλήτριες .Έτσι βρέθηκε να παίζει  απέναντι σε μεγαλύτερες αθλήτριες- άνω των 17 ετών- ηττήθηκε οριακά στους δύο αγώνες που έδωσε με 3-2 και 3-1 χειροκροτούμενη,αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου