Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ανοικτό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη Φλώρινα


Στη πολύ όμορφη πόλη της Φλώρινας την Παρασκευή 29/6,Σάββατο 30/6 και Κυριακή 1/7 /2012 διεξήχθη για 1η φορά Ανοικτό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης υπό την αιγίδα της ΕΦΟΕπΑ με αφορμή τον εορτασμό  για τα Ελευθέρια της πόλης .Τέτοιες περιφερειακές εκδηλώσεις αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής για να πετύχουμε την ανάπτυξη του αθλήματος στη περιοχή μας .
Με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 160 σε εννέα κατηγορίες - το 3-ήμερο - ο σύλλογος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Φλώρινας έδειξε ότι το άθλημα της πόλης είναι πλέον το πιγκ-πογκ και αξίζουν τα συγχαρητήρια μας  όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έτρεξαν για να πετύχουν το αποτέλεσμα που τους δικαίωσε. Στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά ο σύλλογος ΦΕΑ Ιωαννίνων  συμμετείχε με 15 αθλητές του και κατέκτησε δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα χάλκινο . Αναλυτικά τα αποτελέσματα  για κάθε κατηγορία συμμετοχής είναι τα εξής:
Παρασκευή 29/6 απογευματινές ώρες .
κατηγορία παμπαίδων  Α.Β.Γ Δημοτικού 1ος ΛΙΣΓΑΡΑΣ Άγγελος ,χρυσό μετάλλιο,
ΝΤΑΣΤΑΜΑΝΗΣ Χρήστος έμεινε στην 8-άδα και ΒΡΥΩΝΗΣ Κωνσταντίνος δεν πέρασε τους ομίλους . Και οι τρεις (3) ήταν υπέροχοι ,έπαιξαν πολύ όμορφα .
κατηγορία παμπαίδων  Δ,Ε, ΣΤ Δημοτικού  8ος  ΛΙΣΓΑΡΑΣ Γεώργιος , ΑΚΡΙΒΗΣ Πέτρος , ΑΝΘΗΣ Γεώργιος πέρασαν τους ομίλους  και ΑΝΘΗΣ Ελευθέριος δεν πέρασε τους ομίλους . Εξαιρετικές εμφανίσεις και από τους τέσσερεις .
Σάββατο 30/6.
Κατηγορία  παίδων :
3os  ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ  Αριστείδης ,χάλκινο μετάλλιο, 5ος  ΑΚΡΙΒΗΣ Γεώργιος , 7ος ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος , ΘΩΜΑ Αθανάσιος πέρασε τους ομίλους έμεινε 16-άδα και ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Παναγιώτης  δεν πέρασε τους ομίλους .Οι εμφανίσεις  τους δεν ανταποκρίνονται  στη θέση που κατέλαβαν ,όλοι τους έπρεπε να ήταν ψηλότερα στην τελική κατάταξη ,αφού έχασαν οριακά τους καθοριστικούς αγώνες.
Κυριακή  1/7 .
Κατηγορία Ανδρών με δελτίο :
ΘΩΜΑ Αθανάσιος  και ΚΑΡΑΤΖΕΝΗΣ  Γεώργιος  δεν πέρασαν τους ομίλους .
Κατηγορία  Ανδρών  χωρίς δελτίο  (Ανεξάρτητοι) :
ΚΑΡΑΤΖΕΝΗΣ Χρήστος  και ΤΟΛΙΑΣ Ανδρέας πέρασαν τους ομίλους , έμειναν στην 16-άδα .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου