Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

6ο ανοικτό τουρνουά Ιωαννίνων για Ανεξάρτητους αθλητές


Με 19 συμμετοχές (16 Άνδρες -3 Γυναίκες) –πολλές για την χρονική στιγμή που  διεξήχθη ( Σάββατο 7 Ιουλίου 2012)  – πραγματοποιήθηκε το 6ο ανοικτό τουρνουά Ιωαννίνων για Ανεξάρτητους αθλητές , αντί του 1ου Πανηπειρωτικού που αναβλήθηκε καθόσον δεν υπήρξαν συμμετοχές από τους Νομούς της Πρέβεζας, Άρτας και Θεσπρωτίας . Η καλοκαιρινή ραστώνη προφανώς ,
υπήρξε εμπόδιο για περισσότερες συμμετοχές ακόμη και από την πόλη των Ιωαννίνων. Στη δροσερή αίθουσα του συλλόγου μας διεξήχθησαν οι αγώνες .Αρχικά  δημιουργήθηκαν 5 όμιλοι των 3 αθλητών και  1 όμιλος  των τεσσάρων , με τις Γυναίκες να αγωνίζονται σε ομίλους των Ανδρών και να τα πηγαίνουν περίφημα .Οι δύο πρώτοι  προχώρησαν στην επόμενη φάση των νοκ-άουτ ,με χιαστί αγώνες του 1ου από κάθε όμιλο με τον 2ο των ομίλων . Με προκαθορισμένους αγώνες που είχαν βγεί, πριν γίνει η  κλήρωση των ομίλων συνεχίστηκε και η επόμενη φάση των νοκ-άουτ. Στη τελική 4-άδα έφθασαν: οι Καρατζένης Χρήστος – Βραζιτούλης Νίκος =3-1,1ος  ημιτελικός και  Τόλιας Ανδρέας –Θωμά Απόστολος = 3-1 ,2ος  ημιτελικός. Στη συνέχεια πρώτα διεξήχθη ο μικρός τελικός  ανάμεσα στους δύο προέδρους τον νύν και τον προηγούμενο , Θωμά  Απόστολο- Βραζιτούλη  Νίκο = 2-3, (τις διαφορές τους στις εκλογές τις έλυσαν και στο τραπέζι του πιγκ-πογκ). Το αποτέλεσμα τα λέει όλα ,πλούσιο θέαμα ,συνεχείς ανατροπές ,πολύ χειροκρότημα. Τρίτος (3ος ) τελικά νικητής αναδείχθηκε  ο ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ Νίκος . Ο μεγάλος τελικός  έγινε  ανάμεσα στο Καρατζένη Χρήστο (νικητή των 4 προηγούμενων τουρνουά) και τον Τόλια Ανδρέα  (ανερχόμενη δύναμη)  με τελικό 1ο νικητή τον ΤΟΛΙΑ Ανδρέα και 2ο τον ΚΑΡΑΤΖΕΝΗ Χρήστο .Το αποτέλεσμα  3-2  , η διακύμανση ως εξής : 2-0 προηγήθηκε ο Χρήστος και στο 3ο σετ μπροστά με 10-6 ,εκεί όμως ισοφαρίστηκε από τον Ανδρέα  και έχασε το σετ με 13-11. Η τελική διαμόρφωση  ήταν το 3-2 υπέρ του Ανδρέα . Εκπληκτικά rally  έγιναν , ο κάθε πόντος κερδίζονταν με πολύ ιδρώτα. Πραγματικά είδαμε εκτός από τους δύο υπέροχους τελικούς σπουδαίους αγώνες.  Συγχαρητήρια στους νικητές  αλλά  και  σε όλους τους συμμετέχοντες  για το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν. Καλό καλοκαίρι .
.- Η αίθουσα του συλλόγου θα παραμείνει ανοικτή όλο το καλοκαίρι  τις γνωστές ημέρες  και ώρες για όποιον  επιθυμεί  από τους βετεράνους και ανεξάρτητους να συνεχίσει την αθλητική του δραστηριότητα.          


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου