Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Τελική φάση Παίδων 11, 12 /5/ 2013 .


Ο αθλητής των Ιωαννίνων Ακρίβης Γεώργιος  ήταν ανάμεσα στους 32 καλύτερους Παίδες που βρέθηκαν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο  11 και 12 Μαίου. Σημαντική και μόνο η  πρόκριση που πήρε για την τελική φάση- ανάμεσα στους 6  αθλητές από την Βόρειο Ελλάδα - . Έδειξε ότι κάθε χρόνο, βήμα –βήμα γίνεται και καλύτερος . Στην Αθήνα κληρώθηκε -(για το ατομικό αγώνισμα )- να παίξει στον όμιλο με τους Σγουρόπουλο Γιάννη  (Ελευσίνα ) και Παμβουξόγλου Ανδρέα (Βόχα –Κορίνθου). 
Ηττήθηκε με 3-0 από τον αθλητή της Ελευσίνας και στον καθοριστικό αγώνα για την 2η θέση στον όμιλο που θα έδινε την πρόκριση στους 16 , έχασε από τον αθλητή της Βόχα με 3-1 .Το 1ο σετ το κέρδισε ο αθλητής των Ιωαννίνων με 11-9 , το 2ο σετ το έχασε με 12-10 , το 3ο σετ χάθηκε με 11-9  και το 4ο σετ με 11-7 .Φαίνεται λοιπόν ότι  στα σημεία δεν πήρε την  πρόκριση για την επόμενη φάση. Η τελική κατάταξη  του είναι 24ος στο ατομικό.
Όσον  αφορά το διπλό αγώνισμα, ο αθλητής των Ιωαννίνων μαζί με τον αθλητή της Έδεσσας Στεφανίδη Κωνσταντίνο  συγκρότησαν ένα ισχυρό διπλό με καλές προοπτικές , πλην όμως –οριακά - αποκλείσθηκαν από τον Α΄ γύρο .
Οι εμπειρίες  που αποκόμισε ο αθλητής μας  εξαιρετικές από τους αγώνες που έδωσε  σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Η παρουσία του θεωρείται πετυχημένη και η μελλοντική του πορεία θα είναι ακόμη καλύτερη ,εφόσον βέβαια θα εξακολουθεί να διαθέτει τη ίδια όρεξη για προπόνηση που θα φέρει πιο πολλές  διακρίσεις και καλύτερα αποτελέσματα .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου