Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Κόνιτσα 20-10-2013, Κύπελλο Βετεράνων-Ανεξάρτητων Δυτ.Μακεδονίας-Ηπείρου.


Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η ομάδα των βετεράνων-ανεξάρτητων ΦΕΑ Ιωαννίνων  την Κυριακή στην Κόνιτσα. Ανάμεσα σε επτά (7) ομάδες, η ομάδα των Ιωαννίνων έφτασε στο μικρό τελικό αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Κόνιτσας την οποία κέρδισε με 4-2 .Στη πανέμορφη Κόνιτσα ,σε ένα υπέροχο κλειστό γυμναστήριο  και μέσα σε ένα πολύ φιλόξενο κλίμα, που διαμορφώθηκε από την ζεστασιά που έδειξαν ίδιος ο Δήμαρχος ο κ. Γαργάλας Παναγιώτης, ο κ. Παγουρτζής Παναγιώτης η ψυχή της διοργάνωσης, αλλά και όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες , η επιτυχία της αθλητικής αυτής εκδήλωσης ήταν δεδομένη.
Στους αγώνες, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος
της ΠΟΦΕΠΑ ο κ. Πλακαντωνάκης Σταύρος και τα μέλη του Δ.Σ ο κ. Μακρής Άγγελος και ο κ. Γιάκας Παναγιώτης.
Στον αγωνιστικό τομέα  εμφανίσθηκαν επτά ομάδες για την διεκδίκηση του κυπέλλου δύο (2) από Φλώρινα ,τρεις (3) από Κοζάνη, μια (1) από Κόνιτσα και μια (1) από Ιωάννινα. Μετά από κλήρωση  για την ΦΕΑ Ιωαννίνων η σειρά των αγώνων  ήταν η εξής:
Προημιτελική φάση
ΦΕΑ Ιωαννίνων- ‘’Απροπόνητοι ‘’ Κοζάνης  = 4-0   
Εύκολα ήρθε  η νίκη σε βάρος των απροπόνητων  αν και τα προγνωστικά έλεγαν για ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι. Όμως φάνηκαν  <<απροπόνητοι>> οι αθλητές της Κοζάνης και έτσι ήρθε η ήττα.

Ημιτελική φάση
‘’ Δεινόσαυροι ‘’ Φλώρινας – ΦΕΑ Ιωαννίνων  = 4-0
Ενισχυμένη με 2 βετεράνους αθλητές από Αθήνα (πρώην αθλητές Α1 ή Α2 και Εθνικής) η ομάδα των ‘’ Δεινοσαύρων ‘’ μπήκε ως φαβορί στον αγώνα και το επιβεβαίωσε. Βέβαια η εμφάνιση των Γιαννιωτών  εξέπληξε ,ιδιαίτερα στο διπλό όπου οι Σιχλιμίρης Βασίλειος και Βαβάτσικος Κων/νος έχασαν οριακά με 3-2. Έτσι η ομάδα των Ιωαννίνων ,που ηττήθηκε  έπαιξε στο μικρό τελικό για την 3η θέση.

Μικρός τελικός    
ΦΕΑ Ιωαννίνων – Κόνιτσα   =  4-2
Σε  ντέρμπι εξελίχθηκε  -όπως και το προηγούμενο Σάββατο για το πρωτάθλημα – ο αγώνας με την Κόνιτσα. Τελικά επικράτησε δύσκολα η ΦΕΑ Ιωαννίνων  και κατέκτησε την 3η θέση .
Η ομάδα των Ιωαννίνων  στους αγώνες συμμετείχε  και με τους πέντε (5) αθλητές της τον Καπετανίδη Θεολόγο, τον Καρατζένη Χρήστο,τον Σιχλιμίρη Βασίλειο, τον Τόλια Ανδρέα, και τον Βαβάτσικο Κων/νο οι οποίοι απέδωσαν πολύ καλό πιγκ-πογκ  και έδειξαν ότι μπορούν να διακριθούν στο πρωτάθλημα  που ξεκίνησε.   

Για την ιστορία κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα των ‘’Δεινοσαύρων‘’ Φλώρινας που στο τελικό κέρδισε με 4-1 τους ‘’Κροκόδειλους‘’ την άλλη ομάδα της Φλώρινας   που ήταν οι περυσινοί κυπελλούχοι .Πρέπει να σημειωθεί ότι και οι ‘’Κροκόδειλοι ‘’ ήρθαν στους αγώνες ενισχυμένοι με δύο (2) αθλητές από Αθήνα όπως πέρυσι.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου