Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ανοικτό τουρνουά στη Πορταριά -Βόλου 5 και 6 Οκτωβρίου 2013


Στη Πορταριά-Βόλου  5 και 6  Οκτωβρίου 2013 διεξήχθη  για 5η συνεχή  χρονιά  το ανοικτό τουρνουά  με μεγάλη πάλι συμμετοχή αθλητών που δείχνει την δίψα ,την αγάπη για άθληση των νέων ανθρώπων. Ταυτόχρονα  δείχνει και την σωστή διοργάνωση από τους υπεύθυνους ,που αποτελεί και αυτή πόλο έλξης  για τους αθλητές. Η ομάδα των Ιωαννίνων  συμμετείχε με 3 αθλητές και 1 αθλήτρια στο σπουδαίο αυτό πανελλήνιο τουρνουά. Όλοι οι αθλητές μας είχαν πολύ καλή παρουσία  και αυτό το τουρνουά εντάσσεται στη γενική προετοιμασία τους, αφού ακόμη είμαστε στην αρχή  της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Συγκεκριμένα :
Κατηγορία παγκορασίδων , η Χριστοδούλου Δανάη πέρασε από την φάση των ομίλων ως 2η και στη συνέχεια των αγώνων  με τη διαδικασία των νοκ-άουτ κατέλαβε την 5η θέση σε
σύνολο 18 αθλητριών.
Κατηγορία εφήβων , ο Θωμά Αθανάσιος  πέτυχε 2 νίκες , είχε 4 ήττες , οι 2 ήττες  έγιναν οριακά , οπότε θετική κρίνεται  η παρουσία του αθλητή  σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση.
Κατηγορία  παίδων,   ο Ακρίβης Γεώργιος  πέρασε ως 2ος από τον όμιλο του και μπήκε στους 32, στη συνέχεια κέρδισε τον 1ο αγώνα νοκ άουτ και μπήκε στην 16άδα. Δεν κατόρθωσε να νικήσει στον επόμενο νοκ-αουτ για να μπει στην 8-άδα.


Κατηγορία  παίδων,  ο Άνθης Γεώργιος  πέρασε  1ος από τον όμιλο του ,έχασε στο 1ο νοκ-άουτ αγώνα, στη συνέχεια μετά τους αγώνες κατάταξης κατέλαβε την 22η θέση σε σύνολο 47 αθλητών.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου