Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Της ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ 20/21-9-2014.

ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Της ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ 20/21-9-2014.
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ  Η ΕΙΣΟΔΟΣ  ΣΤΗΝ 8-ΑΔΑ.
Η Πορταριά δεν είναι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, αλλά η έναρξη . Η συμμετοχή των 4 αθλητών και 1 αθλήτριας μας στο εν λόγω υψηλού επιπέδου  open εντάσσεται στα πλαίσια της προετοιμασίας τους. Ήταν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες. Το ουσιώδες είναι ότι
όλοι τους αγωνίσθηκαν πάρα πολύ καλά.  «Όπως μαθαίνεις όταν κερδίζεις , έτσι μαθαίνεις  πολλά και όταν χάνεις. Είναι πιο σκληρό, αλλά είναι μέρος του παιγνιδιού.»  Ντούσκο Ιβάνοβιτς προπονητής μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Στις Κορασίδες η  Χριστοδούλου Δανάη (Β΄Γυμνασίου) (2 νίκες και 1 ήττα στον όμιλο).  Αφού απέκλεισε, κερδίζοντας με 3-0 στον όμιλο την Νο 5 των αγώνων και Νο 12 του πανελληνίου R/L Ταουσάνη Χριστίνα αθλήτρια της Καβάλας περναέι ως 2η στους νοκ-άουτ αγώνες. Στη συνέχεια  αντιμετωπίζει την Λιβιεράτου Αθηνά Νο 20 στο R/L ,αθλήτρια του Α.Σ.Περιστερίου-Αττικής την οποία κερδίζει με 3-0 και μπαίνει στις οκτώ (8) καλύτερες Κορασίδες. Σημαντική η επίδοση της. Αποκλείστηκε για την 4-άδα από την Γερασιμάτου Ιωάννα με 3-0, Νο 3 των αγώνων και Νο 8 του R/L  αθλήτρια του Γ.Α.Ο.Πειραιά.  
Στους Έφηβους ο  Βραζιτούλης Αριστείδης (από τους μικρότερους),  δεν πέρασε από τους ομίλους, η απόδοση του όμως ικανοποιητική. Ηττήθηκε από το Νο 2 των αγώνων και Νο 4 του R/L Αντωνιάδη Νικόλαο (μέλος της Εθνικής εφήβων) με 3-0 (11-9, 11-8 και 12-10) και τον Παναγόπουλο Ξάνθο Νο 11 των αγώνων και Νο21 του R/L  με 3-0 και οριακά τα σετ.
Στους Παίδες:  
Ο Άνθης Γεώργιος  δεν πέρασε από τους ομίλους, έμεινε στην 3η θέση και έπαιξε στους αγώνες διαβάθμισης ,πετυχαίνοντας στη συνέχεια τρεις (3) νίκες.
Ο Κίτσος Χρήστος παίζοντας μόνο 1,5 χρόνο πιγκ-πογκ (αξιοθαύμαστη πορεία μέχρι τώρα), δεν πέρασε του ομίλους, αγωνίσθηκε στους αγώνες διαβάθμισης ικανοποιώντας με την απόδοση του.

Ο Τσαγκογιάννης Δημήτριος δεν πέρασε από τους ομίλους, έμεινε στην 3η θέση και έπαιξε στους αγώνες διαβάθμισης. Στον όμιλο του ηττήθηκε από τον Αντωνιάδη Βασίλειο Νο 3 των αγώνων και Νο 6 του R/L αθλητή του Α.Ο.Καρέα με 3-1.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου