Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (7-3-2015)(ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).



ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ  ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΗΣ Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑΝ  ΧΩΡΙΣ  ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ.
Ταξιδεύοντας για τη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 7-3-2015 με συνεχή χιονόπτωση στο μεγαλύτερο τμήμα της Εγνατίας οδού, έφθασε η αποστολή της Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  στη «Νύμφη» του Θερμαϊκού, που παραμένει πάντα πανέμορφη, ρομαντική  ακόμη και όταν την βλέπεις  μέσα σε  μια συννεφιασμένη,  μελαγχολική και μουντή ατμόσφαιρα.
Συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές-τριες  για τις θαυμάσιες ανταγωνιστικές εμφανίσεις τους αμέσως
μετά τα 270 χιλιόμετρα και  την super πρωϊνή έγερση, αλλά και στους γονείς τους για το όμορφο οικογενειακό κλίμα που υπήρχε. Είναι όλοι τους υπέροχοι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Στις Παγκορασίδες, (με συνολικά 20 συμμετοχές),  η Παπαδοπούλου Ελεάνα (Δ’) Δημοτικού και η Γκογκάκη Αλεξάνδρα (Ε’) Δημοτικού αποδίδοντας εξαιρετικό πιγκ-πογκ πέτυχαν  και οι δύο τους τρεις (3) νίκες στους ομίλους και  πέρασαν στη φάση των νοκ-άουτ. Οι πρώτοι αγώνες νοκ-άουτ ήταν επίσης νικηφόροι και έτσι έφτασαν στους 2 τελικούς. Εκεί ηττήθηκαν ,έχασαν την πρόκριση, κατέλαβαν όμως τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο και οι δύο ,γιατί δεν διεξάγεται ο αγώνας για την 3η θέση.  
Σους Παμπαίδες , (με συνολικά 80 συμμετοχές),  ο Ντασταμάνης Χρήστος  (Ε’) Δημοτικού με τέσσερεις (4) συνεχείς νίκες έφτασε στο τελικό και διεκδίκησε την πρόκριση,  πλην όμως ηττήθηκε. Ο Κουντούρης Γιάννης (Ε΄) Δημοτικού  μετά τις  τρεις (3) νίκες που πέτυχε  στο  όμιλο του, έφτασε στα ημιτελικά όπου εκεί ηττήθηκε και δεν προχώρησε. Ο Λισγάρας Γεώργιος (Ε΄) Δημοτικού πετυχαίνοντας  στον όμιλο του 2 νίκες και 1 ήττα, (οριακή),  έμεινε εκτός της φάσης των νοκ-άουτ. Οι  Παπαγεωργίου Ανδρέας (ΣΤ’) Δημοτικού και Φίλης Γεώργιος (ΣΤ’) Δημοτικού συμπληρώνοντας  μόλις  ενάμιση χρόνο επαφής με το άθλημα πέτυχαν  στον όμιλο τους  2 νίκες και 1 ήττα  και δεν προχώρησαν στη φάση των νοκ-άουτ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου