Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΤΣΟΒΟΥ 25/26-4-2015

O ταμίας του
Α.Σ.ΦΕΑ Ιωαννίνων

 Νίκος Χριστοδούλου
 έκανε την απονομή
στους μίνι παμπαίδες
ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ ΤΗΝ 25/26-4-2015 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΙΣΩΣ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-15.
Όσοι παρευρέθηκαν ,αντιλήφθηκαν τους λόγους. Η  συμμετοχή του Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων με 22 αθλητές-τριες και οι πολύ καλές  εμφανίσεις τους, (με οριακό τρόπο έγιναν οι περισσότεροι αποκλεισμοί), απέδειξαν την δυναμική του αθλήματος στα Ιωάννινα. Πραγματοποιήθηκαν πολλοί αγώνες, σημειώθηκαν νίκες και
ήττες, που έδωσαν την δυνατότητα στους προπονητές να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά και στους  αθλητές από την πλευρά  τους να αντιληφθούν κάποια πράγματα. 
.- Τρεις ένατες  θέσεις, από Ακρίβη Γεώργιο στους έφηβους, (στους ομίλους σημειωτέον, ηττήθηκε δύσκολα με 3-2 από τον νικητή της κατηγορίας τον Τσόπελα Ανδρέα σε ένα συναρπαστικό αγώνα ), τον Άνθη Γεώργιο (επίσης με 3-2 έχασε την 8-άδα), στους Παίδες και την Χριστοδούλου Δανάη ( με 3-2 να μην παίρνει τη πρόκριση στην 8-άδα), στις Κορασίδες.
 Έχοντας  λίγους μόνο μήνες γνωριμίας με το άθλημα οι μίνι παμπαίδες Χρήστου Τηλέμαχος  και  Χριστοδουλίδης Αλκιβιάδης-Μάριος έδειξαν ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές στο άμεσο μέλλον.
Για τους  παμπαίδες  Κουντούρη Γιάννη , Λισγάρα  Γεώργιο , Ντασταμάνη  Χρήστο, Φίλη Γεώργιο  και  Παπαγεωργίου Ανδρέα    οι πολύ καλές εμφανίσεις τους, έφεραν αισιοδοξία για την συνέχεια. Το ίδιο ισχύει και για τις παγκορασίδες Γκογκάκη Αλεξάνδρα  και  Παπαδοπούλου Ελένη-Άννα .
.-   Στους Παίδες  ο Ζούμπας Δημήτριοςο Κυριόπουλος Χριστόφορος , ο Κίτσος Χρήστος, ο Ακρίβης Πέτρος, ο Άνθης Ελευθέριος και ο Παπαδόπουλος Δημοσθένης πραγματοποίησαν  ανταγωνιστικές  εμφανίσεις  στους  πολλούς αγώνες που έδωσαν.  
Στις Κορασίδες η Λάιου  Ευγενία , η Κωσταρέλου Νικολέτα και η Γκογκάκη Ευγενία     πραγματοποίησαν   επίσης καλές εμφανίσεις και απέκτησαν εμπειρία αγώνων.     Στη κατηγορία εφήβων  ο Τσαγκογιάννης Δημήτριος  δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση στους κρίσιμους αγώνες    και δεν προχώρησε στην 8-άδα.
.- Εντύπωση έκανε το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αφού από την φάση ακόμη των ομίλων πραγματοποιήθηκαν σπουδαίοι αγώνες που κρίνονταν με οριακό σκορ. Επίσης υπήρξε συμμετοχή αθλητών-τριών  σχεδόν από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδος. Οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου ήταν συνέχεια γεμάτες με πολλούς από τους κατοίκους της πόλης του Μετσόβου να παρακολουθούν τους αγώνες. Ακόμη θα πρέπει να σημειωθεί  η σημαντική αύξηση των συμμετοχών, τη 3η χρονιά της διοργάνωσης (από 124 εκτοξεύθηκαν  στις 168 οι συμμετοχές), που  δείχνει μια δυναμική  του τουρνουά, αφού πρώτα διαπιστώθηκε και εκτιμήθηκε η ποιότητα του.
Τέλος πρέπει να σημειώσουμε την σημαντική χορηγία της εταιρείας ΒΙΚΟΣ, που πρόσφερε από μια αθλητική μπλούζα σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές-τριες , αλλά και στους διαιτητές και την γραμματεία των αγώνων, όπως επίσης και μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου