Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

MIA (1) ΝΙΚΗ KAI MIA (1) HTTA ΓΙΑ ΤΗ Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

MIA (1) ΝΙΚΗ KAI MIA (1) HTTA ΓΙΑ ΤΗ  Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  ΣΤΗ   ΦΛΩΡΙΝΑ, (ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ Της ΠΟΛΗΣ), ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/10/2015 ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΑΝΔΡΩΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ (ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ).
 .- Για τη 6η και 7η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος Ανδρών ο Α.Σ.  Φ.Ε.Α Ιωαννίνων  το Σάββατο 24 Οκτωβρίου ηττήθηκε εκτός έδρας
από τον Α.Σ. «Σάρισες»-Φλώρινας με 4-1, αφού χάθηκε το καθοριστικό παιγνίδι και έτσι η «πλάστιγγα» έγειρε γρήγορα στην αντίπαλη ομάδα. Στο επόμενο παιγνίδι με τον Ο.Ε.Α.Φλώρινας  νίκησε εύκολα με 4-2  και συνεχίζει  την πορεία του με στόχο το καλύτερο, σε ένα  εξαιρετικό πρωτάθλημα, όπου όλες σχεδόν οι ομάδες είναι  ισοδύναμες. 
 Με την ομάδα των Ιωαννίνων  αγωνίστηκαν και στους δύο αγώνες ο  Αριστείδης Βραζιτούλης ,  Γεώργιος Ακρίβης,  Χρήστος Ντασταμάνης, Χρήστος Κίτσος και Αθανάσιος Θωμά.
 .- Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος φέτος, ο οποίος  είναι ο πιο ενδεδειγμένος, κατά την άποψη μας με τους  εντός και εκτός έδρας αγώνες, όπως και με τη συμμετοχή  των οκτώ (8) ομάδων της περιοχής σε ένα όμιλο, αναδεικνύει το άθλημα  και δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν  φίλαθλοι  τους αγώνες. Οι αγώνες αυτοί της Β΄Εθνικής αποτελούν  τη καλύτερη διαφήμιση.

Επίσης η  καθιέρωση των κατηγοριών, (Β’ εθνική Βορ.Ελλάδος, Α’ τοπικό κ.λ.π),  από τη νέα αγωνιστική χρονιά  είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και είναι  ένα μεγάλο βήμα για τη βελτίωση ακόμη περισσότερο των αθλητών, των ομάδων  και θα συμβάλλει ακόμη  περισσότερο  στη προώθηση του αθλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου