Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

FELZER ΑΛΕΣΣΑΝΤΡΟ Αθλητής DJK EICHE OFFENBACH –ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Ο  μικρός Αλεσσάντρο, (12 ετών), αθλητής του πιγκ-πογκ , με Γιαννιώτικη καταγωγή κατά το ήμισυ, λόγω της μητέρας του, βρέθηκε στα Γιάννενα μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια του, τέλη Ιουλίου 2015 για τις καλοκαιρινές διακοπές.  Οι γονείς του ήρθαν σε επικοινωνία με τον σύλλογο των Ιωαννίνων και  εκφράσθηκε η επιθυμία,
( σύμφωνα με τις οδηγίες του Γερμανού προπονητή του), να γίνουν  προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Οι προπονήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν, με το συνομήλικο αθλητή του τοπικού συλλόγου Χρήστο Ντασταμάνη και κάτω από την επίβλεψη προπονητή του Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων. Μετά το τέλος της προπονητικής εβδομάδας οι διακοπές συνεχίστηκαν και ο μικρός αθλητής από το  Offenbach  επανήλθε τέλη Αυγούστου, όπου και συμμετείχε στο camp προετοιμασίας, μαζί με τους αθλητές-τριες των Ιωαννίνων.
Ενδιάμεσα όμως έκανε ένα μικρό διάλειμμα, το Σάββατο  8 Αυγούστου, για να συμμετάσχει  σε ένα ανεπίσημο ορεινό ,(1.000μ υψόμετρο), τουρνουά πιγκ-πογκ στο χωριό Βωβούσα-Ιωαννίνων. Στη κατηγορία που συμμετείχε κέρδισε τη 1η θέση και το κύπελλο.

Ο Αλεσσάντρο είναι  ένας εξαιρετικός χαρακτήρας-αθλητής, συνεπής, και πολύ εργατικός, ο οποίος διακρίνεται με την ομάδα της Offenbach – Γερμανίας και έχει επιλεγεί και πραγματοποιεί προπονήσεις στο κλιμάκιο της ευρύτερης περιοχής της Γερμανίας, όπου διαμένει, αποδεικνύοντας τη συνεχή πρόοδο του.

Πολύ ευχάριστη  ήταν η παρουσία  του ίδιου του αθλητή στο σύλλογο μας, αλλά και των ευγενικών γονέων του, της  Ισαβέλας και του Όλαφ. Ο μικρός Αλεσσάντρο χάρηκε ιδιαίτερα τη συμμετοχή του στο camp προετοιμασίας ενός συλλόγου στην Ελλάδα. Επίσης και για ένα ακόμη λόγο, γιατί γνώρισε  από κοντά και έκανε προπόνηση κάτω από την επίβλεψη του  πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδος κ. Νίκου Κωστόπουλου, με τον οποίο  φωτογραφήθηκε μαζί  και πήρε αυτόγραφο.
Αρχές Σεπτεμβρίου αναχώρησε με την οικογένεια του για τη Γερμανία δίνοντας υπόσχεση ο ίδιος, οι γονείς του, αλλά και ο σύλλογος των Ιωαννίνων  σύντομα να ξανασυναντηθούν.     








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου