Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

KATIA MIFSUD, ΜΙΑ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΣΥΖΥΓΟΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ, ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ.

.
      Ήρθε για δύο (2) εβδομάδες  από την πατρίδα της τη Μάλτα, την 2-11-2015, για επαγγελματικούς λόγους στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με  ένα σχετικό πρόγραμμα για το περιβάλλον με την ιδιότητα του Μηχανολόγου Περιβάλλοντος. Όμως δεν ξέχασε  και την αθλητική της ιδιότητα.
Λίγο πριν  έρθει  στα Ιωάννινα πληροφορήθηκε για τον σύλλογο μας και ζήτησε  να μάθει  μέσω e-mail, πότε  θα μπορούσε να κάνει προπονήσεις, δείχνοντας μ’ αυτό τον τρόπο τη μεγάλη της αγάπη για το πιγκ-πογκ και τον αθλητισμό γενικότερα.
Μητέρα τριών (3) παιδιών , σύζυγος , εργαζόμενη , βρίσκει το χρόνο όχι μόνο να αθλείται, αλλά και να προπονεί, (ως διπλωματούχος προπονήτρια), τους μικρούς αθλητές του συλλόγου της,(HittAcademy), που είναι στη Βαλέτατης Μάλτας, γιατί αισθάνεται όμορφα να προσφέρει. 
Το φορτωμένο  πρόγραμμα της εργασίας της στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, δεν στάθηκε εμπόδιο για την άθληση της. Τελειώνοντας τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις  την 18.00 ώρα, ξεκινούσε την 19.00 ώρα για την προπόνηση στο σύλλογο μας. Πραγματοποίησε έξι (6) προπονήσεις  στις δύο (2) εβδομάδες της διαμονής  της, με πολύ κέφι και με εκπληκτική ενέργεια  στη διάρκεια της προπόνησης. 
Παράδειγμα προς μίμηση για όλους, ιδιαίτερα για τους νέους αθλητές και τις νέες αθλήτριες. Τυχεροί που τη γνωρίσαμε. Ευχόμαστε να είναι καλά με το σύζυγο της, τα παιδιά της και με όλους τους δικούς της ανθρώπους. Ελπίζουμε να συναντηθούμε και πάλι στο μέλλον.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου