Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΙΝΔΟΥ 12 ΚΑΙ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016.


Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Α.Σ Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  με τους  4 αθλητές (Ανδρέα Παπαγεωργίου, Γεώργιο  Λισγάρα, Γιάννη Κουντούρη, Δημοσθένη Παπαδόπουλο) και τις  2 αθλήτριες (Ελεάννα Παπαδοπούλου ,  Δανάη Χριστοδούλου).

Τις 198  έφτασαν οι συμμετοχές στο ανωτέρω τουρνουά, το οποίο διεξήχθη  σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Το  τουρνουά  της Σίνδου είναι το 1ο και  το παλαιότερο, που ξεκίνησε εδώ και 10 χρόνια και έδωσε το έναυσμα για την διεξαγωγή και άλλων ανοικτών πρωταθλημάτων. Σήμερα ο αριθμός των αναπτυξιακών τουρνουά ίσως είναι υπερβολικός, (14 σύνολο), από την άλλη όμως υπάρχει εξάσκηση των αθλητών.  Το κλειδί της επιτυχίας σε κάθε άθλημα είναι η εξάσκηση , όχι μόνο,  στη διάρκεια της προπόνησης, αλλά και στη διάρκεια των αγώνων, (αγωνιστική εμπειρία), γιατί   η διαχείριση-κατανόηση  μιας ήττας δίνει τη δυνατότητα στον αθλητή να μάθει και να καταλάβει τα λάθη του, τι έπρεπε να κάνει για να κερδίσει. Καλλιεργείται η αγωνιστική του κατάσταση. Τα αναπτυξιακά  τουρνουά  βοηθούν   σ’ αυτή τη  κατεύθυνση.
Αναλυτικά για τις συμμετοχές των Γιαννιωτών αθλητών-τριών. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ: 9ος στη κατηγορία των παμπαίδων.  Πέρασε 1ος από τον όμιλο του  με 3 νίκες  ανατρέποντας τα προγνωστικά , αφού κέρδισε το 1ο φαβορί του ομίλου τον Καραμούτη  (αθλητή της Βέροιας) με 3-2 . Στη συνέχεια, στη φάση των νοκ-άουτ έμεινε εκτός 8-άδας , αφού ηττήθηκε από τον Μάντζιο (αθλητή της ΄΄Κορωνίδας΄΄ Γαλατσίου) με 3-0 .  Για τις θέσεις  9-16 πέτυχε 3 νίκες , η τελευταία  σε βάρος  του Ευφραιμίδη,  (αθλητή της Καλαμαριάς),  με 3-2.  

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΣΓΑΡΑΣ: κατηγορία παμπαίδων, έμεινε 3ος στον όμιλο του  με  1 νίκη και  2 οριακές ήττες, στη συνέχεια της διαβάθμισης  πέτυχε 3 συνεχείς νίκες με πολύ καλές εμφανίσεις.
ΕΛΕΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ :κατηγορία παγκορασίδων, (από τις μικρότερες, Ε’ δημοτικού),  η 1 νίκη και οι 2 ήττες την έφεραν στην 3η θέση του ομίλου , μετά τους αγώνες  νοκ-άουτ  κατέλαβε την 10η θέση ανάμεσα σε 16 αθλήτριες.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ : κατηγορία παίδων , ήταν η 1η του συμμετοχή σε open, από τους μικρότερους, (Α’ γυμνασίου). Έπαιξε εξαιρετικά , ανέβασε την απόδοση στους αγώνες διαβάθμισης , όπου πέτυχε και νίκες.
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : κατηγορία παίδων, έμεινε 3ος στον όμιλο του με 1 νίκη και 2 ήττες , συνέχισε στη Β’ φάση με τους αγώνες διαβάθμισης.

ΔΑΝΑΗ  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ : κατηγορία κορασίδων, σε όμιλο των τριών (3) , έκανε 2 οριακές ήττες , συνέχισε με τους αγώνες διαβάθμισης.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου