Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

2η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΟΡ.ΕΛΛΑΔΟΣ 22/23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016


Β΄ΕΘΝΙΚΗ, Α΄ΤΟΠΙΚΟ:  ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ  των ΓΥΝΑΙΚΩΝ (νίκησαν την Ορεστιάδα )  και  των ΑΝΔΡΩΝ  (νίκησαν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ηττήθηκαν από Αίαντα Ευόσμου).

Συγκεκριμένα το Σάββατο 22/10/16 στα Γιάννενα συγκεντρώθηκαν και οι εννέα (9) ομάδες - (στο κλειστό γυμναστήριο του 10ου Γυμνασίου) -  του  Α΄Τοπικού  Ανδρών Βορ. Ελλάδος. Εκεί  διεξήχθησαν οι αγώνες και είχαν την ευκαιρία  αρκετοί φίλαθλοι να απολαύσουν   παιγνίδια,  που πρόσφεραν πλούσιο θέαμα. Οι Γιαννιώτες αθλητές αποδίδοντας εξαιρετικό πιγκ-πογκ πέτυχαν σημαντική νίκη σε βάρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 4-3. Στο παιγνίδι αυτό αγωνίσθηκαν: ο Γεώργιος Ακρίβης (2 νίκες), ο Αλέξανδρος Παναγιωτίδης (1 νίκη, 1 ήττα) και ο Αθανάσιος Θωμά (2 ήττες). Στο διπλό, τα Γιάννενα με  Ακρίβη, Παναγιωτίδη  νίκησαν  3-0 τον Σαμαρά και Ξένο της Καλαμαριάς.   Στο 2ο αγώνα της ημέρας  ηττήθηκαν οριακά από τον Αίαντα Ευόσμου με  4-2 .  Το οριακά φάνηκε στο 5ο παιγνίδι , που το 3ο και 4ο σετ χάθηκαν με 13-11Αγωνίσθηκαν : ο Αλέξανδρος Παναγιωτίδης (1 νίκη, 1 ήττα) , ο Γεώργιος Ακρίβης ( 1 νίκη, 1 ήττα) και ο Γεώργιος Καρατζένης (2 ήττες).
Συνολικά από τα  μέχρι τώρα παιγνίδια , (με 4 νίκες και 1 ήττα)  , ο σύλλογος  των Ιωαννίνων έδειξε ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές, ανεξάρτητα από τη τελική έκβαση του πρωταθλήματος.   
Την Κυριακή  23/10/16  στην Αλεξανδρούπολη συγκεντρώθηκαν και οι επτά (7) ομάδες  της Β΄Εθνικής Γυναικών Βορ.Ελλάδος. Εκεί διεξήχθη η 2η αγωνιστική και οι Γυναίκες του Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων με την εξαιρετική τους εμφάνιση νίκησαν τον Γ.Σ. Φιλία  Ορεστιάδας με 4-1.  Αγωνίσθηκαν:  η Νικολέτα Κωσταρέλου ( 2 νίκες), Βασιλική Νούση (2 νίκες) και η Αγγελική Κλάδου (1 ήττα).   














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου