Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΣΑΒΒΑΤΟ 8-10-2016 ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ Η 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.


Με πολύ καλές εμφανίσεις ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, στο Α’ τοπικό Βορείου Ελλάδος,  οι Άνδρες πετυχαίνοντας στους 3 αγώνες που έδωσαν στη Θεσσαλονίκη ισάριθμες νίκες.
 Νίκησαν την ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ε.Α.ΚΑΒΑΛΑΣ 4-2 , τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ  ΑΒΑΝΤΑ –ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 4-1 και τον Α.Σ. Φ.Ε.Α .ΔΡΑΜΑΣ  4-0. 
Με την ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίσθηκαν: Ακρίβης Γεώργιος, Θωμά Αθανάσιος, Καρατζένης Γεώργιος και Παναγιωτίδης Αλέξανδρος.
Αντίθετα οι Γυναίκες, για τη Β΄ Εθνική Βορ. Ελλάδος , δεν πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις και γνώρισαν στους 2 αγώνες που έδωσαν στη Φλώρινα 2 ήττες. Ηττήθηκαν από τον ΦΑΡΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 4-0  και τον Σ.Ε.Α ΚΟΖΑΝΗΣ 4-1 . Με την γυναικεία ομάδα αγωνίσθηκαν : Γκογκάκη Αλεξάνδρα, Κωσταρέλου Νικολέτα  και Νούση Βασιλική. 
Το πρωτάθλημα φέτος θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με την διεύρυνση που έγινε, καθόσον όλες οι ομάδες, είτε αυτές συμμετέχουν στη Β’ Εθνική , είτε στο Α΄τοπικό Βορ. Ελλάδος , είναι ενισχυμένες  και δυνατές. Προβλέπονται να γίνουν σπουδαίοι αγώνες, και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έξι συγκεντρωτικές  αγωνιστικές,  πραγματοποιώντας οι ομάδες από 3 αγώνες σε κάθε αγωνιστική. Δύο ( 2) αγωνιστικές Ανδρών θα πραγματοποιηθούν στα  Γιάννενα και τέσσερεις (4)(η μια πραγματοποιήθηκε)  στη Θεσσαλονίκη. Αντίθετα για τις Γυναίκες θα γίνει μια (1 ) αγωνιστική  στα Γιάννενα, μια (1) στην Αλεξ/πολη, μια (1) στη Φλώρινα(πραγματοποιήθηκε)  και  τρεις (3)  στη Θεσσαλονίκη.

Οι φωτογραφίες είναι από τη 1η αγωνιστική Γυναικών στη Φλώρινα.  Διακρίνονται και οι τρεις αθλήτριες  την ώρα των αγώνων.                       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου