Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΡΟΙΑΣ 19/20-ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016.


ΜΕ ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ  ΓΙΩΡΓΟΥ  ΚΟΣΜΑ   ΣΤΟΥΣ  ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ 250 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
 Για 2η φορά φέτος βρέθηκε στο τελικό των μίνι παμπαίδων ο Γεώργιος Κοσμάς και κατέκτησε πάλι το ασημένιο μετάλλιο, αφού ηττήθηκε με 3-0 από τον αθλητή του Α.Σ.Ε.Α .Βόχα-Κορίνθου Ραφαήλ-Παναγιώτη Δήμο.

Ο Άγγελος Ντρούβας, που είχε κατακτήσει το κύπελλο στη Σίνδο στους μίνι παμπαίδες με αντίπαλο το  συναθλητή του Γιώργο, τώρα περιορίστηκε στη 5η θέση, αφού ηττήθηκε οριακά 3-2  από τον Πέτρο Παπαναστασίου αθλητή του Α.Σ.Ε.Α.Καβάλας και δεν μπήκε στην 4-άδα. Πενήντα τρία (53) σωματεία συμμετείχαν  στη  μεγάλη γιορτή του πιγκ-πογκ, σε ένα πολύ ωραίο κλειστό γυμναστήριο και με τις κερκίδες γεμάτες από φίλους του αθλήματος. Πέντε (5) περιφερειακά σωματεία είχαν αθλητή τους σε ένα από τους  οκτώ τελικούς και δέκα (10) είχαν αθλητή τους στη 4-άδα. Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων ήταν σε αυτά τα 5 και 10 περιφερειακά σωματεία αντίστοιχα. Οι Γιαννιώτες αθλητές-τριες έδωσαν το παρών στις επτά (7) από τις  οκτώ (8) ηλικιακές κατηγορίες που διεξήχθησαν. Επίσης οι περισσότεροι κατέλαβαν υψηλές θέσεις, ανεξάρτητα αν έφτασαν στα μετάλλια. Αναλυτικά :
Παμπαίδες : Ο Χρήστος Κοντοδήμας  (Ε’ Δημοτικού) πέτυχε 3 νίκες και 4 ήττες. Ολες  οι ήττες  έγιναν με 3-2.
Παγκορασίδες:  Η Ελεάννα Παπαδοπούλου πέρασε ως 1η από τον όμιλο της πετυχαίνοντας 3 νίκες, στη φάση των νόκ-άουτ στο 1ο καθοριστικό αγώνα ηττήθηκε με 3-1 δεν μπήκε στην 8-άδα, στη συνέχεια πέτυχε 3 νίκες και κατέλαβε την 9η θέση.
Παίδες (80 συμμετοχές): Χρήστος Ντασταμάνης  (Α΄Γυμνασίου) πέρασε ως 2ος τον όμιλο του, έφθασε 16-άδαΓιάννης Κουντούρης (Α’ Γυμνασίου) πέρασε ως 2ος στο όμιλο του, στη συνέχεια έκανε 2 νίκες, 2 ήττες.  Γιώργος Λισγάρας (Α’ Γυμνασίου) έμεινε 3ος στον όμιλο του με 2 ήττες, στη φάση των νοκ –άουτ πέτυχε 3 νίκες , 1 ήττα.  Ανδρέας Παπαγεωργίου (Β’ Γυμνασίου) οριακά δεν πέρασε ως 2ος από τον όμιλο του. Γεώργιος Φίλης (Β’ Γυμνασίου) έμεινε 4ος στον όμιλο του συνέχισε για τους αγώνες διαβάθμισης. Δημοσθένης Παπαδόπουλος (Γ’ Γυμνασίου) και Δημήτρης Ζούμπας (Γ’ Γυμνασίου) πολύ καλές εμφανίσεις, οριακά  όμως δεν κατάφεραν  να πάρουν τη 2η προνομιούχα θέση του ομίλου τους και  συνέχισαν στους αγώνες διαβάθμισης.
Έφηβοι : Ο Πέτρος Ακρίβης  και ο Χρήστος Κίτσος  έμειναν 3οι στον όμιλο τους . Στη φάση των νοκ-άουτ ο Χρήστος πέτυχε 3 νίκες και 1 ήττα  και ο  Πέτρος 1 νίκη  και 2 ήττες.
Νεάνιδες : Η Δανάη Χριστοδούλου οριακά έχασε τη 2η θέση του ομίλου της, συνέχισε με τους αγώνες διαβάθμισης,  κατέλαβε τη 10η θέση.
Νέοι  Άνδρες :  Ο Αλέξανδρος Παναγιωτίδης έχασε τη προνομιούχα  2η θέση του ομίλου σε τριπλή ισοβαθμία . Ο Αλέξανδρος φέτος αγωνίζεται στην Ανδρική ομάδα των Ιωαννίνων, είναι φοιτητής από τη Κοζάνη και προπονείται εδώ και 1,5 χρόνο στο σύλλογο, αφού σπουδάζει στη πόλη των Ιωαννίνων.  Ξεκίνησε το πιγκ-πογκ στο  Σ.Ε.Α.Κοζάνης , όπου εκεί με την επιμονή του και τη βοήθεια του συλλόγου του έφθασε σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και συνεχίζει με το ίδιο μεράκι.

Ο Γεώργιος Ακρίβης πέρασε ως 2ος από τον όμιλο του πετυχαίνοντας νίκη-ανατροπή από 2-0 σε 3-2, σε βάρος του Αραμπατζή,  αθλητή του Α.Σ.Πέρα Θεσ/νίκης. Στο καθοριστικό αγώνα για την είσοδο του στη 4-άδα αγωνίσθηκε με το Νο1 των αγώνων   της κατηγορίας του,  τον Ασημακόπουλο αθλητή του Α.Σ. Διόνυσος. Ενώ έχανε με 2-0 , ισοφάρισε σε 2-2 και στο 5ο σετ ηττήθηκε οριακά με 11-8. Στους αγώνες διαβάθμισης κατέλαβε τη 5η θέση.  Το χρυσό μετάλλιο το κατέκτησε ο Ασημακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου