Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙKO CAMP ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 6-11/9/2017 .


Ξεκίνησε  σήμερα  Τετάρτη  6/9/17  το  διεθνές  camp  στο Δ.Δ.Μεταμόρφωσης του Δήμου Ζίτσας - Ν. Ιωαννίνων.  Σε ένα καινούργιο κλειστό γυμναστήριο , το οποίο βρίσκεται 17 χλμ. έξω από τη πόλη των Ιωαννίνων ο Α.Σ.  Φ.Ε.Α Ιωαννίνων με 21 αθλητές- τριες του και μαζί με 5 αθλητές- τριες  του  Α.Σ. HiTT Μάλτας πραγματοποιούν  πρωϊ-απόγευμα κοινές προπονήσεις για μια εβδομάδα.  
Επικεφαλής είναι ο Μαλτέζος  προπονητής Mario Genovese  με βοηθούς  τη Katia Mifsud, Μιχάλη Τολίδη και Θεολόγο Καπετανίδη.
Ο Μario ,ένας εξαιρετικός προπονητής , όπως και η Katia  ήρθανε στα Ιωάννινα μετά  από πρόσκληση του Γιαννιώτικου συλλόγου με  στόχο τη μετάδοση των πλούσιων γνώσεων τους.

Το προπονητικό camp  διοργανώνει ο Α.Σ.  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων μαζί με το Δήμο Ζίτσας , ο οποίος στηρίζει τη διοργάνωση αυτή με τη παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου και όχι μόνο. Ένα  μεγάλο ευχαριστώ  απευθύνει ο σύλλογος στην  Αντιδήμαρχο πολιτισμού-αθλητισμού κ. Γεωργούλη Γιάννα για το μεγάλο ενδιαφέρον,  που έδειξε από τη πρώτη στιγμή .      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου