Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΜΕ ΤΗ ΘΑΥΜΑΣΙΑ   ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ   ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ. 
Εδώ και 2,5 χρόνια η αίθουσα προπονήσεων του συλλόγου μας , βρίσκεται στον ανωτέρω χώρο. Το  ΚΕ.ΠΑ.Β.Ι  έχει σκοπό την ανάπτυξη, προβολή και ανάδειξη των γιαννιώτικων  προϊόντων αργυροχοϊας.
Στο χώρο αυτό  λειτουργούν εργαστήρια αργυροχοϊας και κατάστημα λιανικής πώλησης.  Από φέτος (2017), λειτουργεί  ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΉ ΑΙΘΟΥΣΑ  ΤΕΧΝΗΣ Της ΑΡΓΥΡΟΧΟΪΑΣ, ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΌΣ ΧΏΡΟΣ, που αναδεικνύουν   με τον καλύτερο τρόπο τον κλάδο της ασημουργίας.
 Σε μια όμορφη αίθουσα προβολής, μέσα από μια ταινία μικρού μήκους ,(λίγων λεπτών), αντιλαμβάνεται  ο κάθε επισκέπτης τη δυσκολία, που έχει η τέχνη αυτή , αλλά και την ομορφιά  της δημιουργίας. Επίσης ο κ. Χρήστος,  τεχνίτης (μέσα από μια βιτρίνα , για λόγους ασφαλείας), δείχνει με τον καλύτερο τρόπο, την κατασκευή προϊόντων αργυροχοϊας.
Τέλη Ιουνίου ο Α.Σ.Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων επισκέφθηκε με αρκετούς  αθλητές –τριες  του και γονείς τον εκθεσιακό χώρο. Όλοι εντυπωσιασμένοι, μικροί και μεγάλοι. Αλλά και τον Σεπτέμβριο   οι φιλοξενούμενοι του συλλόγου από την Μάλτα ,θαύμασαν   και εντυπωσιάστηκαν .
( Οι φωτογραφίες  είναι από τις επισκέψεις  στον εκθεσιακό χώρο τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο ).   

                      











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου