Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 21/22-10-2017

ΜΕ  ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ  ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  « ΒΙΚΟΣ». ΜΠΡΑΒΟ  ΣΤΟ Σ.Ε.Α.ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Με μια (1) αθλήτρια και οκτώ (8) αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων στο ανωτέρω open  και έδειξε ανταγωνιστικότητα σε όσες κατηγορίες συμμετείχαν οι αθλητές του.  
Για  τρεις (3)  αθλητές σε λεπτομέρειες κρίθηκε η μη είσοδος στην 8-άδα. Συγχαρητήρια σε όλους  τους συμμετέχοντες: 1) Ελεάνα Παπαδοπούλου,2) Άγγελο Ντρούβα, 3) Γεώργιο Κοσμά ,4) Χρήστο Κοντοδήμα, 5) Γεώργιο Λισγάρα, 6) Γιάννη Κουντούρη, 7) Χρήστο Ντασταμάνη, 8) Ανδρέα Παπαγεωργίου και 9) Χρήστο Κίτσο, γιατί αγωνίσθηκαν με θέληση σε κάθε αγώνα και προσπάθησαν  για το καλύτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε μέσα από τις δυσκολίες αναδεικνύεσαι και καταξιώνεσαι, ανεξάρτητα από τη κατάκτηση μεταλλίων.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εταιρεία «ΒΙΚΟΣ» για τη χορηγία (αθλητική φόρμα), που δείχνει την ευαισθησία των ανθρώπων της εταιρείας στη στήριξη συλλόγων, που προσπαθούν με μεράκι να κάνουν το καλύτερο δυνατόν.     
Χρειάζεται επίσης να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στη εξαιρετική διοργάνωση, σε ένα υψηλών προδιαγραφών κλειστό γυμναστήριο (3.000 θέσεων), και τα εύσημα ανήκουν πρωτίστως στο Δ.Σ του Σ.Ε.Α.Κοζάνης, μετά στη τοπική επιτροπή Βορ. Ελλάδος και φυσικά στη Δημοτική αρχή της πόλης.
Η καλή διάθεση φαίνονταν στους ανθρώπους του τοπικού συλλόγου , μας κέρδισε το χαμόγελο τους και νοιώσαμε την αγάπη τους
Τους ευχαριστούμε .









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου