Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΡΙΒΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.



Ο  ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΡΙΒΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΣΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ , ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.
Το Σάββατο  3 Μαρτίου  στο Βυζαντινό αθλητικό Κέντρο  στον Άλιμο-Αττικής  ο Γιώργος  βρέθηκε ανάμεσα στους 38 καλύτερους  Έλληνες αθλητές. 1η φορά  αθλητής  του Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  βρέθηκε στη τελική φάση των Ανδρών και με την εμφάνιση του κέρδισε  τον σεβασμό των αντιπάλων του και  απέδειξε ότι  όποιος  θέλει μπορεί να φτάσει ψηλά με την  αγάπη στο άθλημα και τη πολλή προπονητική δουλειά. Κληρώθηκε σε όμιλο των τριών αθλητών, αναλυτικά  οι αγώνες:

Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, αρχικά αντιμετώπισε τον  Γιώργο Κωνσταντινόπουλο , μέλος της προεθνικής ομάδας των ανδρών, ( με τον αδελφό του Κώστα κατέκτησαν το κύπελλο στο διπλό αγώνισμα), από τον οποίο ηττήθηκε με 3-0 , στη συνέχεια  αγωνίσθηκε με τον Ηλία Μιχαηλίδη, που υπήρξε παλαιότερα  μέλος  της εθνικής εφήβων  και ηττήθηκε με 3-1.
Επίσης αγωνίσθηκε  και στο διπλό αγώνισμα  με τον Αλέξη Πίττα αθλητή του Α.Σ.Εχέδωρου- Σίνδου . Στο 1ο νοκ-άουτ αντιμετώπισαν τους  Βλαχάκη και Στάμου  και ηττήθηκαν  με 3-0 . Οριακά χάθηκαν και τα τρια σετ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου