Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

‘’ΑΥΛΑΙΑ’’ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ


‘’ΑΥΛΑΙΑ’’  ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΤΗΝ 17/3/2018
Το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, η Γυναικεία ομάδα των Ιωαννίνων έδωσε  τους 2 αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής  πετυχαίνοντας μια (1)  νίκη με τον Φάρο Αλεξανδρούπολης (4-1) και μια (1) ήττα με τον Αίαντα Ευόσμου (4-0) .Διεξήχθη ένα πρωτάθλημα, δυστυχώς  με πέντε (5) ομάδες σε  όλη τη Βόρειο Ελλάδα,  που δείχνει φθίνουσα πορεία στο γυναικείο πιγκ-πογκ.
Οι Γιαννιώτισσες αθλήτριες, που αγωνίσθηκαν το Σάββατο είναι: η Ελεάνα  Παπαδοπούλου, η Αλεξάνδρα Γκογκάκη  και η Βασιλική Νούση, κάτω από τις οδηγίες του κ. Georgi Daskalov.

 Πρωταθλήτρια  αναδείχτηκε η ομάδα της Φλώρινας -(ενισχυμένη με 3 αθλήτριες εκτός Φλώρινας)- και θα πάει στα μπαράζ , να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 κατηγορία. 
Αν αναλογισθούμε ότι ο γυναικείος πληθυσμός είναι λίγο μεγαλύτερος από τον ανδρικό και οι ανδρικές ομάδες  στην Βόρειο Ελλάδα σε όλες τις κατηγορίες είναι από 35-40 , θα έπρεπε  να υπάρχει ίσος αριθμός γυναικείων ομάδων ή τουλάχιστον να φθάνουν τον μισό αριθμό των ανδρικών ομάδων.
Γίνεται αντιληπτό, ότι την επόμενη αγωνιστική χρονιά πολύ δύσκολα θα υπάρξει  πρωτάθλημα γυναικών  στη Βόρειο Ελλάδα, το οποίο βέβαια απευχόμαστε.
Για την ιστορία αναφέρουμε τις 5 ομάδες : Ο.Ε.Α. Φλώρινας, Α.Π.Σ.Αίας Ευόσμου, Σ.Ε.Α.Κοζάνης. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων  και Α.Σ.Φάρος Αλεξάνδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου