Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ- ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΗΝ 4 /11/2018, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΖΙΤΣΑΣ , Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.


Τη Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10.30 μέχρι 18.30 στο κλειστό γυμναστήριο της Μεταμόρφωσης του Δήμου Ζίτσας με τη συμμετοχή  περίπου 45 αθλητών , θα διεξαχθεί το κύπελλο  των ομάδων, που απαρτίζονται από βετεράνους αθλητές(άνω των 40 ετών)  και ανεξάρτητους (χωρίς δελτίο, άνω των 18 ετών). Οι  οκτώ (8) ομάδες που θα συμμετάσχουν  προέρχονται από τις πόλεις Φλώρινα , Κοζάνη, Κέρκυρα, Λευκάδα, Πρέβεζα, Κόνιτσα και Ιωάννινα.
Οι ομάδες αυτές, (σε Πανελλήνια κλίμακα ), συγκροτούνται με συνδυασμό βετεράνων, ανεξάρτητων αθλητών με σκοπό  να δίνεται η δυνατότητα και σ΄αυτούς, που αγωνίζονταν σε αγωνιστικό επίπεδο να συνεχίζουν την αθλητική τους δραστηριότητα, αλλά και οι άνω των 18 ετών , που δεν αγωνίσθηκαν σε διασυλλογικό επίπεδο και ασχολούνται ερασιτεχνικά, να συμμετάσχουν σε αγώνες με κάποια ομάδα.
Προβλέπεται δυνατός συναγωνισμός και όμορφο θέαμα, γιατί υπάρχει μεράκι και πάθος.  Θα τοποθετηθούν 4 τραπέζια , όπου θα γίνονται ταυτόχρονα 4 αγώνες , επίσης θα υπάρχουν και 2 τραπέζια προθέρμανσης.
Οι οκτώ (8) ομάδες θα χωρισθούν σε 2 ομίλους των τεσσάρων και θα αγωνισθούν στους ομίλους όλοι με όλους. Οι δύο πρώτοι των ομίλων θα αγωνισθούν στο τελικό και οι 2 δεύτεροι στο μικρό τελικό.
Η κυπελλούχος ομάδα παίρνει πρόκριση στη τελική φάση του κυπέλλου, όπου εκεί συναντιούνται οι 7 κυπελλούχες ομάδες από τις ισάρθμες περιφέρειες, στις οποίες  έχει χωρισθεί  Πανελλήνια η διοργάνωση του κυπέλλου.
Επίσης μέχρι τον Μάϊο 2019 , (ξεκινάει τέλη Νοεμβρίου 2018), με τις ίδιες ομάδες, θα διεξαχθεί και το αντίστοιχο πρωτάθλημα σε αγωνιστικές με εντός και εκτός έδρας αγώνες, για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας.
ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου