Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΑΛΕΣΣΑΝΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ., ΜΕ 8 ΑΘΛΗΤΕΣ, 1 ΑΘΛΉΤΡΙΑ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ


ΜΕ 8 ΑΘΛΗΤΕΣ, 1 ΑΘΛΉΤΡΙΑ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ 13/14-10-2018  Ο Α.Σ.  Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ  ΤΟ  ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΑΛΕΣΣΑΝΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ.
Η ομάδα των Ιωαννίνων έδωσε δυναμικό  παρών και στο ανοικτό τουρνουά Κοζάνης πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.
Από 37 σωματεία αθλητές-τριες συμμετείχαν στο ανωτέρω τουρνουά , οι οποίες συμμετοχές έφθασαν τις 159. Σε ένα κλειστό γυμναστήριο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και έτοιμο να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες, που θα προβάλλουν   τη περιοχή και τη Χώρα μας γενικότερα, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου.

Δίνοντας ρεσιτάλ φιλοξενίας οι οικοδεσπότες πήρανε άριστα και ήταν ο βασικός πυλώνας για τη κατάταξη  του τουρνουά , όχι μόνο στα απλά επιτυχημένα τουρνουά , αλλά στο κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια.
Οι Γιαννιώτες τα πήγανε περίφημα  και μέσα από τη γενική καλή παρουσία,  ήρθε αυτή τη φορά κι ένα μετάλλιο με τον Αλεσσάντρο Φέλτσερ στη κατηγορία Παίδων , ο οποίος  με  σπουδαίες εμφανίσεις  έφθασε στα ημιτελικά.  Στον ημιτελικό αυτό ( ο οποίος ήταν ο πραγματικός τελικός), οριακά με 3-2 ηττήθηκε  ο Αλεσσάντρο από τον άλλο Αλέξανδρο τον Μαδέση( Αθήνα). Στο μικρό τελικό κερδίζοντας τον Κίμωνα Μήτκα (Αλεξ/πολη) με 3-0 κατέλαβε την 3η θέση. 
Στη ίδια κατηγορία αγωνίσθηκαν οι Γιάννης Κουντούρης , Τηλέμαχος Χρήστου (πέρασαν και οι 2  τους ομίλους ως 2οι ) και Χρήστος Κοντοδήμας (ως 3ος ) και συνέχισαν στη φάση των νοκ-άουτ. 
Στη κατηγορία Κορασίδων η Ελεάνα Παπαδοπούλου παρά τις καλές εμφανίσεις της δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα 
και στη κατηγορία Παμπαίδων οι 4 ‘’μικροί’’ Άγγελος Ντρούβας , Γιώργος Κοσμάς , Φίλιππος -Κων/νος Μανούσης και Σπύρος Χρήστου τα πήγανε περίφημα δείχνοντας την δυναμική τους.
Συγχαρητήρια σε όλους τους  αθλητές για τη προσπάθεια που καταβάλλουν , αλλά και στους γονείς για τη συμπαράσταση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου