Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Α’ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, 20-1-2019


ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ  ΤΟ Α’ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗ 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20-1-2019) και με 2 ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Με 4-3  νίκησαν  οι Γιαννιώτες τον Ιάσωνα Βόλου και ισοβαθμούν στη 2η θέση  και με 4-1 τον Γ.Σ.Βόλου, έτσι  συνέχισαν  την ανοδική τους  πορεία  στο πρωτάθλημα του Α΄τοπικού Βορείου Ελλάδος.

Η 5η αγωνιστική,  διεξήχθη και πάλι  στην Θεσσαλονίκη.  Οι 2 ομάδες του Βόλου συναντήθηκαν με την ομάδα των Ιωαννίνων στη Θεσσαλονίκη για τους μεταξύ τους αγώνες, ενώ θα μπορούσαν τα Γιάννινα να ταξιδέψουν αυθημερόν στο Βόλο -ή- το αντίθετο και να δώσουν τους αγώνες  στην έδρα τους. Να δώσουν τη δυνατότητα  στους φίλους του πιγκ-πογκ να δουν ωραίο θέαμα και τα παιδιά που αρχίζουν και ασχολούνται με το άθλημα να δουν από κοντά αγώνες.
Ευχόμαστε – πρώτα ο Θεός - από την νέα αγωνιστική χρονιά να γίνει η αλλαγή και να βλέπουμε  αγώνες στην έδρα μας, όχι βέβαια 4 και 5 αγώνες ταυτόχρονα , αλλά ένα-ένα αγώνα , ώστε ο φίλαθλος να έχει την αγωνία του αγώνα , αλλά και να συμμετέχει στα δρώμενα του κάθε αγώνα. Με αυτό το τρόπο θα κερδίσουμε τους φιλάθλους στη πόλη μας και όχι από τους αγώνες που δίνουμε στο περίπτερο 1 και δεν μας βλέπει ποτέ κανένας φίλαθλος μας.
Ο κ. Georgi Daskalov στη διάθεση του είχε 5 παίκτες , Ανδρέα Παπαγεωργίου , Άγγελο Μιχαηλίδη, Αλεσσάντρο Φέλτσερ , Γιάννη Κουντούρη και Χρήστο Ντασταμάνη. Στους 2 αγώνες όμως αγωνίσθηκαν οι Φέλτσερ , Ντασταμάνης και Κουντούρης.
Στον αγώνα με τον Ιάσωνα 2 νίκες είχε ο Αλεσσάντρο, 1 νίκη ο Γιάννης και το παιγνίδι πήγε στο διπλό , όπου Αλεσσάντρο και Χρήστος  βγήκαν νικητές με 3-1 και έδωσαν την νίκη στα Γιάννινα. Στον αγώνα  με τον Γ.Σ. Βόλου ο Αλεσσάντρο και ο Χρήστος με 2 νίκες ο καθένας τους διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα στο 4-1. 
Την αποστολή συνόδευσε ο γραμματέας του συλλόγου ο κ. Γιάννης Γιώτης.
Καλή εβδομάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου